Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

La Senda dels Boscos descobrix el paisatge de la Península Ibèrica pel casc històric de Riba-roja

La mostra fotogràfica romandrà exposada fins al pròxim 8 de gener

9 de desembre de 2016


Riba-roja de Túria es convertix estos dies en una autèntica senda natural, a la vista del ciutadà que vullga disfrutar de la major diversitat d’espècies i hàbitats de la Península Ibèrica. Un palmito d’espais naturals dividits en dos regions bioclimàtiques; l’atlàntica i la mediteránea

La Senda dels Boscos per Kaiko 100 Boscos és una instal·lació fotogràfica formada per imatges en gran format col·locades estratègicament pels carrers del nucli antic de Riba-roja, amb l’objectiu d’invitar al visitant a descobrir els diferents boscos de la península Ibèrica.

La instal·lació seguix un recorregut o senda que arriba fins l’institut El Quint, on el visitant es troba amb descripcions de diferents ‘Boscos Ideals’ i escriu la seua pròpia versió, que passa a formar part de la instal·lació.

‘La Senda dels Boscos’ recorre l’Institut El Quint, El Castell, l’antic Escorxador, l’Ajuntament, l’Església i la Plaça de La Torre.

En les II Jornades de Paisatge, Medi Ambient i Sostenibilitat es realitzarà la instal·lació “Riu Túria” formada, d’una banda, per ampliacions en gran format de fotografies noves del Bosc de Ribera del Riu Túria preses per l’autor i, d’altra banda, pels boscos Ideals i dibuixos que els alumnes de l’Institut el Quint han realitzat al llarg del curs.

A través d’este tipus d’iniciatives, emmarcades en el projecte EcoRiba, l’Ajuntament de Riba-roja de Túria pretén ‘traure’ l’educació ambiental al carrer, promovent el coneixement de la flora i la fauna.

Entre els projectes més immediats, la regidoria de medi ambient té prevista la publicació del Catàleg d’Arbratge Monumental, el Quadern de Camp i el Catàleg de Flora Endèmica que es presentarà el pròxim 31 de gener amb motiu del Dia de l’Arbre.