Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria convoca una nova edició del tradicional concurs de Betlems 2018

(1)
El termini de presentació de la inscripció serà fins al dia 17 de desembre

'PARTICIPACIÓ CIUTADANA I TRANSPARÈNCIA' 10 decembre de 2018


Amb motiu de les festes nadalenques, l'àrea de Participació Ciutadana i Transparència juntament amb la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ja ha obert el termini d'inscripció per a la nova edició del concurs de betlems 2018.

Aquesta iniciativa té com a finalitat fomentar la participació de la població en activitats nadalenques que promou l'Ajuntament de Riba-roja de Túria i va dirigida a tots aquells ciutadans que es troben empadronats en la localitat: adults majors de 16 anys, xiquets/as menors de 16 anys i centres educatius del municipi.

Com s'arreplega en les bases del concurs, serà requisit obligatori representar tres escenes com a mínim: l'anunciación de l'Àngel a María, el naixement de Jesús i l'adoració dels Reis d'Orient. Així mateix, el jurat valorarà de manera positiva la composició general del Belén amb la col·locació apropiada de tots els elements, l'originalitat i l'enginy, així com la presentació, la riquesa artística del muntatge i el treball realitzat i la laboriosidad en l'execució dels elements que componen el Belén.

Els premis per a la secció d'adults oscil·laran entre 80 i 200 euros en metàl·lic. Els guanyadors de la secció infantil rebran un val per valor de 120 euros com a màxim per a canviar-ho en els comerços adherits i els premis de la secció dels Centres Educatius estaran entorn dels 100 i 150 euros. Tots els premiats rebran a més un diploma acreditatiu.

El jurat de la secció d'adults estarà format pel regidor de Participació Ciutadana i Transparència, un treballador municipal que actuarà de secretari, una persona titulada en Belles arts, representació del teixit associatiu del municipi i la Fallera Major de Riba-roja de Túria. Per la seua banda, el jurat de la secció Infantil i de centres educatius ho compondran la regidor de Joventut, Igualtat i Dona, un/a treballador/a municipal que actuarà com a secretari/a, un/a representant del teixit associatiu i de l'Associació d'Artistes del municipi i la fallera Major Infantil de Riba-roja.

Els butlletins d'inscripcions emplenats es podran lliurar en el registre d'entrada de l'Ajuntament de Riba-roja i els centres educatius hauran de presentar la instància per la seu electrònica del Consistori. El termini de presentació de la inscripció serà fins al dia 17 de desembre.

El lliurament dels premis es realitzarà el dia 23 de desembre a les 18:00 hores en un acte en la plaça de l'Ajuntament. Per la seua banda, el saló de Plens de l'Ajuntament acollirà el lliurament de premis dels centres educatius el dia 20 de desembre a les 12:00 hores. El resultat del concurs serà comunicat personalment als guanyadors i serà publicat en la pàgina Web de l'Ajuntament, en l'APP Riba-roja Info i en el Facebook de l'Ajuntament.