Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ofereix un horari especial d'autobús pel dia de Tots els Santos

'TRANSPORT' 22 d'octubre de 2018

Amb motiu de la festivitat de Tots els Santos, l'Ajuntament de Riba-roja dre Túria oferirà un servei circular de transport urbà que connectarà les parades habituals amb el cementeri del municipi.

Aquest servei especial d'autobús entrarà en funcionament els dies 31 i 1 de novembre. Cada hora l'autobús municipal circularà per les diferents parades del municipi amb l'objectiu d'arreplegar el major nombre de persones i, així, facilitar el transport de tots aquells veïns i veïnes del municipi que desitgen desplaçar-se fins al Cementeri Municipal.

El dimecres 31 d'octubre el servei d'autobús funcionarà des de les 08:00 fins a les 11:30 del matí i des de la 13:00 fins a les 17:30 de la vesprada. Per la seua banda, el dijous 1 de novembre s'ampliarà l'horari i el bus realitzarà una circulació interrompuda des de les 08:00 del matí fins a les 18:00 hores de la vesprada. Quant a l'itinerari, està línia circular inclou parades en el Cementeri, El Trinquet, el Parc de l'Estació, la Casa de la Cultura, Policia Local, Correus, i la parada de la Carretera Vilamarxant.

Les instal·lacions del Cementeri Municipal estaran obertes de dilluns a diumenge en horari de 08:00 fins a les 18:00 hores ininterrompudament.