Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria oferix diferents canals per a poder obtindre certificats d'empadronament

Els canals permeten oferir un servei sense necessitat de desplaçament ni espera.

'SANITAT I NOVES TECNOLOGÍES' 31 de març de 2020

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria posa a la disposició de la seua ciutadania la possibilitat d'obtindre el Certificat d'empadronament per diferents mitjans les 24 hores del dia, durant els 365 dies a l'any, sense necessitat de desplaçar-se de manera presencial a les oficines municipals.

A través del Formulari disponible en la pàgina Web de l'Ajuntament (www.ribarroja.es), dins de l'àrea “Tràmits / Població / Sol·licitar certificat”, les ciutadanes i ciutadans poden obtindre un Certificat d'empadronament del Tipus “Individual”, “Col·lectiu” o “Històric”, sent requisit necessari omplir les dades personals identificatives i la destinació que té el Certificat que se sol·licita. A més s'ha d'indicar si es vol rebre per correu electrònic o bé per correu ordinari. Una vegada rebuda la seua sol·licitud a l'Ajuntament, s'inicia el tràmit corresponent per a la seua verificació, generació i enviament des de l'àrea de Població.

D'altra banda, també existeix la possibilitat d'obtindre el Certificat d'empadronament Individual mitjançant l'Oficina virtual de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria a la qual es pot accedir fent un clic en la imatge de marca situada en la pàgina principal de la Web (www.ribarroja.es), que identifica tots els serveis relacionats amb les noves tecnologies denominada “riba_red”, i que condueix a l'enllaç corresponent (https://oficinavirtual.ribarroja.es/portalciudadania/). Únicament es pot accedir a la plataforma amb certificat digital.

Per a fer ús de la plataforma la primera vegada que un usuari accedix ha de sol·licitar la seua activació, per a això s'ha de fer un clic en l'enllaç “Registra't” pel qual se sol·licitarà l'acreditació mitjançant certificat digital. El sistema notificarà al compte de correu electrònic associat al certificat digital la confirmació d'aquesta activació, i a partir d'aquest moment la usuària o l'usuari podrà fer ús de tots els serveis oferits en la seu electrònica.

Una vegada s'accedeix amb el certificat, s'ha de seleccionar l'opció “El meu padró” en el menú “Carpeta privada” i, a continuació, seleccionar l'opció “Certificat d'empadronament”, que pot visualitzar i imprimir en el mateix moment.

Aquests dos canals per a poder realitzar el tràmit es presten des de fa ja alguns anys, i s'han anat consolidant a través del temps, ja que cada vegada són més les ciutadanes i els ciutadans que els utilitzen per a realitzar la seua petició, podent variar entre 6 i 21 peticions al llarg del dia.

A través d'aquests diferents mitjans, es pretén que en la circumstància d'estat d'alarma en la qual ens trobem, i al llarg de tot l'any, continue sent una administració pròxima a les ciutadanes i ciutadans en els tràmits que necessite, sent un tràmit que es pot realitzar de manera ràpida i senzilla, adaptant-se a les circumstàncies i necessitats que cada ciutadana i ciutadà puga tindre.