Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament de Riba-roja invertix este estiu 125.000 euros a millorar els col·legis públics

Les obres es prolongaran fins a finals d’agost amb el fi tindre-ho llest per al pròxim curs

'EDUCACIÓ' 19 de juliol de 2017


Com cada any, l’ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprofitat el període estival per a realitzar les obres de manteniment i condicionament dels col·legis del municipi. S’invertiran en dos mesos 125.000 euros en la millora d’estes instal·lacions i les obres que es prolongaran fins a finals d’agost, a fi de deixar-ho tot llest per a l’entrada del pròxim curs escolar.

Es tracta d’una sèrie de reformes per a millorar les insfraestructuras que presenten un major estat de deteriorament dels col·legis com a conseqüència de l’ús. La majoria de les actuacions responen a treballs de pintura, fusteria, condicionament d’accessos o jardineria.

En el cas del Col·legi Cervantes,  una de les obres destacades serà la reparació de la teulada de la cuina i antigues cases dels mestres (6.400€), la climatització en l’aula d’informàtica (4.349€) o l’arreplega d’aigües pluvials, projecte que executarà l’empresa Hidraqua (23.000€), per a possibilitar el drenatge a l’inici de la c/Lluís Vives i evitar així les contínues entollades en època de pluges.  
 
La nova pista esportiva del Col·legi Mes d’Escote serà una de les principals actuacions (33.475,27€), que millorarà notablement l’existent que presentava un ferm en males condicions.  Paral·lelament, el centre escolar comptarà per al pròxim curs amb un xicotet  hivernacle i hort escolar en el lloc que ocupaven els antics depòsits (7.724,64€)

En el CEIP Camp de Túria les actuacions més rellevants són les referents a la pintura del centre i a l’adequació de la casa del conserge per a la realització d’activitats extraescolars organitzades per l’AMPA ( 8.730,15 € ). En Eres Altes, millores en la pintura del centre, la reparació de l’escaiola del porxe del pati d’infantil o la instal·lació d’un video-portero (1.452,00 €), són part de les accions que s’estan duent a terme.

Respecte al treball programat per a les Escoles Infantils ‘Riu Túria’, consistirà en la col·locació de  tanques noves per a delimitar la zona de parc per als beus i tanques per a delimitar els dos corredors de la zona superior, així com altres xicotetes reparacions.

Actualment s’estan duent a terme les obres en Mes d’Escoto, Eres Altes i Camp de Túria, i posteriorment es faran en el Cervantes i les EEII, pel fet que en este mes de juliol es troba en funcionament l’escola d’estiu.

‘El nostre objectiu és millorar amb inversió municipal les infraestructures educatives a través d’actuacions puntuals en cada un dels centres educatius, sense eximir de la responsabilitat a la Conselleria que assumix altres obres de major calat al llarg del curs escolar” , assegura Teresa Pozuelo, regidor d’Urbanisme, qui matisa “ aprofitem les vacacions, com a Nadal, Setmana Santa o estiu, per a evitar les molèsties a escolars i professorat”.