Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament de Riba-roja llança una nova eina de comunicació per a acostar la contractació a les Pimes i al comerç local

Una newsletter mensual acostarà les exigències de contractació pública a les xicotetes i mitjanes empreses.

'CONTRACTACIÓ' 27 de novembre de 2019

L'Ajuntament de Riba-roja ha llançat una nova eina a fi d'impulsar la participació de les xicotetes i mitjanes empreses en les licitacions públiques. A través de “Riba_Licita Newsletter”, el consistori pretén donar trasllat de tota la informació necessària i d'utilitat en matèria de contractació pública.

La newsletter, que tindrà una periodicitat mensual, informarà de forma ràpida i senzilla, qualsevol qüestió relativa a les exigències en matèria de contractació pública després de l'entrada en vigor de la nova Llei de Contractes.

En aquest primer número s'aborda la forma en què poden  registrar-se les empreses en la Plataforma de licitació electrònica de l'Ajuntament. A més s'inclou informació relativa a l'Oficina de Licitació, situada en el departament de Secretaria, des de la qual s'atén personalment el licitador i es fa referència a aspectes com la Memòria Anual de Gestió de 2018, el Pla de Contractació de 2019 o el Codi Ètic per a aplicar mesures de compliance en la contractació pública, que s'inclouen en el Portal del Licitador.

Aquesta iniciativa forma part del decàleg municipal de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria en el qual figuren fins a deu mesures que garanteixen la transparència i la pluralitat dels procediments públics. Durant aquesta última legislatura, s'ha avançat molt en aquest sentit.

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria, a través del seu compte en el canal www.youtube.com/user/ribaredosic, retransmet en directe des d'ara l'obertura dels sobres que contenen les propostes que opten a la gestió dels treballs, subministraments i labors que componen la gestió municipal de les diverses àrees i departaments de l'ajuntament.

A més, el compte de twitter "Ribalicita" s'encarrega d'aportar tot tipus d'informació i dades sobre els diversos contractes, des de la constitució de les taules de contractació fins a l'adjudicació i la consulta de les sessions per part dels ciutadans.

“Amb mesures com aquestes incrementem l'eficàcia en la gestió al mateix temps que garantim rigor i transparència”, assegura l'alcalde de Riba-roja Robert Raga, qui ha destacat el “esforç realitzat pel departament de Contractació de l'Ajuntament, tant en la regularització de serveis com en les facilitats als licitadors, a través de processos transparents i àgils”.

Aquesta eina serà enviada cada mes a un gran nombre de destinataris potencials interessats a poder oferir els seus serveis a l'Ajuntament.