Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament millora la recollida de pluvials en diversos vials públics afectats pel desbordament d'aigües en època de pluges torrencials

Les obres contemplen la construcció d'embornals i millora de les connexions de la xarxa.

'OBRES PÚBLIQUES I SERVEIS' 11 de febrer de 2021

L'Ajuntament de Riba-roja manté el seu pla d'actuacions destinades a la millora de la recollida d'aigües pluvials en diversos punts del municipi, els vials públics del qual es veuen afectats pel desbordament d'aigües en època de pluges torrencials.

Aquestes infraestructures hidràuliques, realitzades per l'empresa de Gestió de l'Aigua, Hidraqua, consisteixen en la col·locació d'embornals i la millora de la interconnexió de la xarxa, que evitaran els molestos escolaments que produeixen inundacions.

Les actuacions que s'estan duent a terme afecten la col·locació d'embornals complementaris en zona Poliesportiu la Malla, concretament en la baixada al Barranc de Porxinos i a la millora de la interconnexió de la xarxa de fecals en l'encreuament carrer Mallà i Generalitat.

A més contempla la col·locació d'un embornal en carrer Rajolar i la connexió a la xarxa de pluvials al carrer Sagunt, la col·locació d'un embornal al carrer Bodeguetes i la connexió a la xarxa de pluvials en la baixada al barranc.

Uns altres dels punts en els quals s'actuarà és el carrer Càceres, on es construirà una engolidora-embornal, així com un sistema de retenció d'aigües en carrer Mariano Benlliure. L'Avinguda la Pau, confluència amb carrers Luis Santángel, Generalitat i Furs del Regne, és un altre dels punts que requereixen d'aquestes millores per a evitar acumulacions d'aigua.

La regidora d'Obres Públiques i Serveis, Teresa Pozuelo, ha destacat la importància d'aquestes actuacions que “la col·locació de nous embornals i la millora en les connexions de la xarxa evitaran els problemes de xicotetes inundacions en augmentar la capacitat de drenatge de les aigües” i ha afegit “aquests treballs s'emmarquen en el pla anual d'infraestructures hidràuliques per a evitar problemes a la ciutadania”.