Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament millorarà els accessos a la Urbanització La Reva per a veïns i treballadors del polígon

25 de maig de 2017


L’equip de govern es va traslladar ahir a Residencial La Reva on va mantindre un de les trobades ciutadanes de ‘Govern de vaig agranar, Govern obert’, que recorre els diferents barris i urbanitzacions del terme municipal per a conéixer i polsar les opinions, propostes i suggeriments dels ciutadans.

Una de les qüestions mes importants que es van abordar en la reunió va ser les inspeccions realitzades per part de l’Ajuntament a les empreses Caiba i Refracta. Refractaris Especials S.A, després de les contínues denúncies efectuades  pels veïns davant del soroll que emeten en horari nocturn ambdós mercantils.

En este sentit, la  portaveu del PSOE, Teresa Pozuelo va anunciar les diferents accions dutes a terme pel departament d’Activitats, entre les que figura la modificació de la llicència d’activitat, atorgant-los llicències restrictives que limiten l’activitat nocturna, ajustant-se als assajos acústics realitzats. Respecte a Refracta, l’edil es va pronunciar sobre la intenció de l’empresa d’abandonar la seua ubicació en el polígon abans de l’estiu.

L’alcalde de Riba-roja, Robert Raga va recordar als veïns un dels majors èxits obtinguts per a la tranquil·litat de tots els veïns de la urbanització , i que va suposar el tancament de la Bassa de Reva, després de l’anul·lació del conveni amb la mercantil amb què existia un contracte per als pròxims 25 anys. Esta discoteca va ser objecte d’altercats, situacions violentes, atropells i inclús l’apunyalament de dos jóvens en 2012.

D’altra banda, el govern va anunciar la millora d’infraestructures viàries que la Diputació té previst executar pròximament i que afavorirà la seguretat viària dels veïns del residencial així com la dels treballadors que accedixen diàriament al polígon. Un d’estes obres permetrà connectar la parada de l’estació De Rodalia amb el polígon industrial a través d’un camí de vianants il·luminat.

Paral·lelament, la corporació provincial està estudiant la construcció d’una rotonda per a afavorir l’accés i eixida del Residencial, evitant el seu pas pel Sector 12 i així no confluir amb els vehicles que provenen de la zona industrial.

Així mateix, una de les propostes que es materialitzaran amb seguretat serà un accés a l’entrada de la urbanització que permeta un gir de vehicles en direcció a la Carretera de Cheste, en cas de bloqueig per qualsevol circumstància de l’eixida natural del sector 12.

La posada en marxa de les dependències de policia, les diferents actuacions en asfaltat i condicionament de voreres, desbrossaments, eliminació del talús i el nou servici de transport públic amb el nucli urbà i el polígon per mitjà de l’ArRibabus, van ser algunes de les qüestions tractades.

Per la seua banda, els veïns van plantejar als portaveus del govern, entre altres aspectes, algunes demandes personals i altres que afecten el col·lectiu de veïns com la millora del manteniment de zones verdes i la il·luminació de la zona pròxima a l’Estació.