Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament organitza tallers de responsabilitat social amb els diferents consells sectorials del municipi per a sensibilització

Aquesta acció destacarà el treball participatiu i col·laboratiu dels compromisos de la Carta de Serveis Municipal.

'GOVERN OBERT I PARTICIPACIÓ CIUTADANA' 22 de juny de 2021

Sota el prisma de “Cap a una Riba-roja socialment responsable”, la regidoria de Transparència, Govern Obert i Participació Ciutadana, ha organitzat una sèrie d'accions d'informació, formació i sensibilització dels representants de la societat municipal, a través dels diversos Consells de participació ciutadana.

A través de tallers personalitzats, en els quals participaran els dotze consells sectorials i el Consell del Poble, es destacarà el treball participatiu i col·laboratiu dels compromisos de la Carta de Serveis Municipal. A més permetran conéixer les inquietuds en responsabilitat social dels diferents agents socials i, per tant, de la ciutadania de Riba-roja de Túria i fomentar la seua participació en aquesta matèria.

Afavorir el diàleg entre els grups d'interés, facilitar l'intercanvi de bones pràctiques de responsabilitat o contribuir mitjançant la participació ciutadana a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS), són alguns dels objectius d'aquestes accions.
 
Els tallers, que es desenvoluparan de juny a novembre, tindran dues parts; una teòrica, que oferirà un tècnic especialista i una altra pràctica-participativa, mitjançant la dinàmica de World Café, en la qual s'abordaran tant les necessitats a detectar en cadascun dels Consells Sectorials, com les propostes d'accions per a cobrir les necessitats de millora detectades, en els diferents àmbits de la Responsabilitat Social.

Aquest projecte aquesta cofinançat per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social i Participacióin Ciutadana i per l'Ajuntament de Riba-roja de Túria.

La Regidora de Transparència, Govern Obert i Participació Ciutadana, Esther Gómez Laredo, ha destacat “ els consells sectorials són la millor eina per a poder treballar les mesures a adoptar en matèria de responsabilitat social. D'una forma transversal, multidisciplinària i comptant amb tots els agents socials i polítics que conformen la societat de Riba-roja de Túria establirem un treball per a aportar, sensibilitzar i divulgar totes les accions en matèria de Responsabilitat Social".