Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament presenta a l'empresariat la nova estructura organitzativa d'Àrees Industrials i Foment Econòmic

En la reunió mantinguda amb el teixit associatiu es van abordar aspectes relacionats amb el futur desenvolupament de l'àrea industrial.

'POLIGONS INDUSTRIALS' 11 de desembre de 2020

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha presentat al teixit associatiu de l'àrea industrial de Riba-roja, ASOCREVA, RIBA3 i PLV,  la nova estructura organitzativa municipal encarregada de la gestió d'Àrees Industrials i Foment Econòmic, que lideraran els regidors Teresa Pozuelo i José Ángel Hernández.

Teresa Pozuelo assumeix la responsabilitat de l'àrea de Polígons Industrials fins a la data gestionada per José Ángel Hernández, que a partir d'ara reforçarà la gestió en les àrees de Foment Econòmic, Hisenda i Contractació Pública.

La trobada va servir per a abordar diversos aspectes relacionats amb el futur desenvolupament de l'àrea industrial i de les principals preocupacions de l'empresariat. Un dels principals punts va ser la prioritat de resoldre l'EGM (Entitat de Gestió i Modernització) en el PLV (Parc Logístic València) i fomentar la creació de futurs ens gestors que puguen sorgir des de l'àmbit privat.

Així mateix, es va anunciar l'elaboració d'un inventari de tots els elements urbans en via pública del polígon (fanals, bolardos, bancs, papereres, contenidors, embornals…), que facilitarà la gestió d'incidències per part de les empreses i permeta fer una planificació en el manteniment integral del polígon.

També es va posar sobre la taula la redacció d'un nou contracte de manteniment, complementari a l'actual, que faça front a qualsevol reparació d'obra de paleta o obra civil, referent a asfaltat, voreres o vorades entre altres aspectes, la futura convocatòria de l'IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial)  o la posada en marxa en 2021 del pla de manteniment de l'enllumenat públic.

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga va valorar positivament aquesta trobada “que permet mantindre una interlocució fluida amb el teixit empresarial i poder atendre les seues demandes de manera més efectiva”.