Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament realitza comprovacions de seguretat a les instal·lacions esportives dels col·legis de Riba-roja de Túria

'EDUCACIÓ' 29 d'agost de 2018

Aconseguir que les instal·lacions utilitzades per xiquets i menors aconseguisquen el compliment dels requisits de seguretat indicats en les normes europees relacionades en cadascun d'aquests equipaments, és l'objectiu de la iniciativa empresa per l'Ajuntament de Riba-roja en els centres educatius.

A través d'aquesta mesura s'aconsegueix que totes les instal·lacions complisquen la normativa europea vigent per a poder així certificar la seguretat de les mateixes durant un any. Per a açò, l'Ajuntament ha realitzat del 21 al 24 d'agost les comprovacions de seguretat dels elements esportius.

Aquestes comprovacions de seguretat inclouen la verificació del compliment de requisits quant a dimensions, materials i disseny; la comprovació del seu estat, existència de trencaments, zones de risc de corts, etc; la resistència, estabilitat, rigidesa (comprovacions per a evitar la seua bolcada o trencament), subjeccions, risc d'atrapaments, etc; així com el marcat i etiquetes d'advertiment en els equipaments.

Actualment l'empresa encarregada de realitzar els treballs es troba en procés de redacció de l'informe amb totes les comprovacions i assajos en el qual s'indicaran els resultats d'inspeccions esmentades.

D'aquesta forma, l'Ajuntament es compromet amb les mares i pares dels alumnes i alumnes dels centres educatius al fet que els seus fills i filles van a desenvolupar les seues activitats en aquestes instal·lacions amb la major seguretat possible.

Segons el regidor d'educació, Miquel Castillo, "el Ajuntament ha adquirit el compromís de fer comprovacions de seguretat cada mig any per a poder així mantenir les instal·lacions en perfecte estat i que cap xiquet o xiqueta estiga en perill en cap moment".