Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament realitza obres de millora en el Parc Municipal Maldonado

La construcció d’una tanca perimetral millorarà la seguretat del recinte.

'URBANISME, PARCS I JARDINS' 7 de desembre de 2016

La regidoria d’Urbanisme ha iniciat una sèrie d’obres de condicionament i millora de les instal·lacions del Parc Municipal Maldonado. Una de les obres que incrementaran la seguretat de la instal·lació és la tanca exterior de 150 metres lineals de mur i bloc de 60 cm d’altura, que impedirà l’entrada de jóvens al parc a la nit amb el consegüent perill existent.

Este va ser un dels compromisos adquirits pel ple, després de la moció del grup municipal Ciutadans aprovada per unanimitat en què se sol·licitava entre altres mesures, ‘la urgent reparació o construcció d’una tanca perimetral que permeta una millor seguretat del parc’.

Paral·lelament, s’està realitzant la reforma interior de la caseta del conserge, adequant-la amb un lavabo, zona d’oficina i magatzematge.

Una altra de les carències que tenia la instal·lació recreativa era una cuina per a la cafeteria del parc. D’eixa forma, l’empresa concessionària podrà oferir un millor servei als usuaris de la instal·lació. L’obra d’ampliació s’ha aprofitat per a dotar de cuina a la cafeteria i habilitar el buit del muntacàrregues, que quedarà a punt per a l’ampliació de la sala de projeccions l’any que ve.

Per la seua banda, la Mancomunitat Camp de Túria està realitzant estos dies obres en el Centre Ocupacional. L’edifici disposarà en breu d’una nova fusteria metàl·lica que millorarà l’aïllament interior.