Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament resol el 82% de les incidències rebudes a través de l'APP Riba-roja Info

El termini de resolució oscil·la entre les 48-72 hores des de la recepció de l’avís

10 de novembre de 2016


A punt de complir el primer any d’implantació de l’App Riba-roja Info, l’aplicació municipal comptabilitza un total de 3.671 descàrregues. Este és el nombre d’usuaris que ja utilitzen este mitjà de comunicació per a estar informats de l’actualitat municipal, dels quals 1.081 estan registrats en l’aplicació, la qual cosa els permet poder interactuar amb l’Ajuntament a través de la notificació d’incidències o la participació en enquestes.

Des de la seua posada en marxa, l’App Riba-roja Info ha rebut 1.358 incidències, de les quals s’han resolt 1.112, el 82%, la majoria corresponents al departament d’Obres i Servicis, un 61%.

Esta aplicació permet als ciutadans notificar directament a l’Ajuntament, en temps real diversos tipus d’incidències, avaries o desperfectes  tant en la via pública com en l’equipament urbà, que puguen detectar-se en la localitat.

A través de fotografies, el ciutadà pot indicar la categoria i el tipus d’incidència que vol comunicar, la geolocalización exacta i la breu descripció de la mateixa.

Amb un breu procediment, la comunicació arriba directament al responsable municipal de l’àrea. Una vegada realitzades les gestions corresponents, l’usuari rep una notificació informant-li de l’estat de la incidència.

A través de la col·laboració ciutadana per mitjà de l’App, ‘l’Ajuntament actua amb major rapidesa en la resolució d’incidències per part dels servicis municipals alhora que hem facilitat la informació a les persones, a través d’una ferramenta útil i senzilla que trenque la ‘bretxa digital’, assegura Rafa Gómez, regidor de Transparència i Participació Ciutadana.

‘L’experiència durant este primer any és totalment positiva i continuarem implementant millores que faciliten a l’usuari la busca d’informació de forma més visual’, matisa l’edil.

Riba-roja Info permet accedir a més a les últimes notícies locals i agenda d’esdeveniments i activitats així com realitzar enquestes municipals amb resposta directa dels ciutadans. Disposa d’una completa guia de comerços locals per sectors, amb telèfons i una breu descripció de l’activitat, que els comerços poden  anar modificant.

Per a poder utilitzar el servici, l’usuari tan sols ha de descarregar-se l’aplicació gratuïta, de forma fàcil i intuïtiva en APP Store per a Iphone i en Google Play per a Android.