Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'alcalde de Loriguilla, Sergio Alfaro assumeix la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix A3

La vicepresidència l'ostentarà l'alcalde de Riba-roja de Túria durant els pròxims dos anys.

'POLIGONS INDUSTRIALS' 3 de juny de 2020

L'alcalde de Loriguilla, Sergio Alfaro assumeix des de hui la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix A3 després de dos anys en el càrrec l'alcalde de Xest, José Morell. Es compleix així l'estipulat en els estatuts de l'Associació que estableixen un canvi en la presidència i vicepresidència després de dos anys de mandat. L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga, ostentarà la vicepresidència fins a 2022.

Aquest ha sigut el principal punt de la reunió per videoconferència mantinguda pels alcaldes dels tres municipis juntament amb els tècnics municipals, a fi d'avançar en qüestions rellevants per al futur de la zona industrial, com les infraestructures viàries de connexió entre els municipis i els accessos a l'A3.

En aquest sentit, en les pròximes setmanes es durà a terme una reunió conjunta entre la Diputació de València i el Ministeri de Foment per a buscar una solució viària a la congestió que pateix des de fa anys el polígon industrial de Riba-roja en el seu accés a l'A3 i que es veurà incrementat amb el futur desenvolupament industrial de Loriguilla.

Paral·lelament, el president de l'Associació de Municipis de l'Eix A3, Sergio Alfaro ha anunciat que “continuarà treballant per a posicionar l'àrea industrial en tots els fòrums econòmics autonòmics i nacionals en els quals la Comunitat Valenciana se situe com a motor econòmic”. Per això, s'ha sol·licitat una reunió amb el president de la Comissió d'Indústria de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Juan Antonio Sagredo per a traslladar-li aquest propòsit.

Els responsables de l'Associació han manifestat la seua intenció d'obrir noves línies d'acció, que afavorisquen el desenvolupament industrial d'aquesta zona i que generen noves inversions que proporcionen ocupació local. En aquest sentit, s'estudiarà la incorporació d'un nou perfil professional que realitze una prospecció de les necessitats laborals de les empreses, a fi de lligar-ho a un programa de formació professional que responga a aquestes necessitats.