Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'alcalde i els tècnics municipals es reunixen per a una major comunicació i gestió dels departaments

'VIA PÚBLICA, SEGURETAT CIUTADANA I FESTES' 22 d'agost de 2017

Este matí ha tingut lloc en l’Ajuntament una reunió de coordinació amb els tècnics municipals i l’alcalde per a parlar sobre les festes i activitats pròximes i actuals, així com d’altres temes que requerien ser tractats i debatuts, a fi de millorar la comunicació entre departaments.

Entre els punts tractats destaca la seguretat en les festes dels fadrins. Des de l’Ajuntament es pretén fer que les festes siguen el més segures possible per a tots, raó per la qual s’ha incrementat la seguretat respecte als anys anteriors i se’ls ha dotat d’una zona gran i cèntrica en la que celebrar les festes.

També s’han abordat algunes queixes per part dels ciutadans a fi de resoldre-les de la manera més ràpida i eficient possible, com per exemple el problema amb les mascotes. En el municipi existixen al voltant de 7.000 gossos registrats, per la qual cosa l’Ajuntament cuida de que les vies públiques estiguen netes de residus canins. Per a això, s’han dut a terme mesures com el repartiment de 20.000 Ecopoops i 3.000 botelles per a netejar els orins de gos, a més de la intensificació de la neteja i desinfecció de les zones més transitades.

Un altre dels temes que s’han tractat i que se li ha dotat d’importància és el descuit les tanques de les cases que obstaculitzen el pas per les voreres, per la qual cosa s’han discutit i debatut les solucions més viables i ràpides per a resoldre-ho.

“La finalitat és tindre una bona coordinació de tots els serveis, la qual és important sobretot en període de festes locals i en període de vacacions” ha manifestat l’alcalde, Robert Raga.