Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'alcalde trasllada a Presidència l'execució d'importants infraestructures per a Riba-roja

El director territorial mediarà amb les conselleries per a desbloquejar projectes i arribar a acords de cofinançament.

9 de novembre de 2016

L’alcalde de Riba-roja, Robert Raga s’ha reunit este matí amb el director territorial de la Presidència, Francisco Molina perquè medie amb les diferents conselleries competents, per a l’execució d’importants infraestructures per a Riba-roja, com el Centre de Salut, el Col·legi de primària núm. 5, el soterrament de la Línia 9 de Metrovalencia o l’elaboració d’un Pla Estratègic per a la regeneració del Barri de Ciutat Jardí.

Raga li ha manifestat la preocupació de l’executiu local de construir un nou centre de salut en el municipi, davant de les actuals deficiències que presenta d’accessibilitat i infraestructures. El Centre de Salut va entrar en funcionament l’any 2002 amb un projecte per a atendre a uns 13.000 habitants d’aquella època sense la perspectiva de l’augment poblacional que ha experimentat la localitat, que arriba a atendre a 26.000 usuaris en època estival.

Respecte al futur Col·legi de Primària núm. 5,  l’alcalde ha informat el director territorial de les reunions mantingudes amb el secretari autonòmic d’Educació, Miguel Soler al respecte i de les negociacions amb els propietaris dels terrenys per a la seua cessió. En este sentit, Molina ha manifestat ‘hi ha moltes probabilitats que el projecte es resolga favorablement i Riba-roja compte amb este nou centre educatiu integrat amb les àrees de música i dansa’

Una altra de les preocupacions que Raga ha traslladat al director territorial ha sigut l’arribada de la línia 9 de Metrovalencia al centre urbà, un compromís adquirit de l’anterior govern de la Generalitat, que milloraria la comunicació dels veïns de Riba-roja amb València a través del transport públic ferroviari.

Finalment, ambdós responsables polítics han abordat la necessitat d’invertir en la regeneració d’entorn del Barri Ciutat Jardí, on la Conselleria de Vivenda té set vivendes socials en règim de lloguer per a famílies amb escassos recursos. Molina s’ha compromés a traslladar la directora general de Vivenda, Rebeca Torró este assumpte

Molina ha destacat ‘la importància de la relació entre administracions’ a l’hora de desbloquejar projectes ja en via d’execució i poder arribar a acords de finançament.