Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'App Riba-roja INFO ofereix a l'usuari informació geolocalitzada sobre les diferents formes de mobilitat en el municipi

A través de la plataforma digital la ciutadania coneixerà en un sol clic com desplaçar-se per Riba-roja

'PARTICIPACIÓ CIUTADANA I TRANSPARÈNCIA' 4 de Juliol de 2019

L'Ajuntament de Riba-roja ha posat en marxa una nova eina digital, per a promoure la mobilitat sostenible en el nostre municipi, a través dels serveis i rutes que afavorisquen aquest concepte. 

A un sol click. Així de senzill tindran els usuaris de l'App Riba-roja INFO tota la informació necessària per a desplaçar-se pel municipi; a peu, amb cotxe, amb bicicleta o transport públic.

Mitjançant el dispositiu mòbil i a través de Google Maps, l'usuari disposarà de la informació puntual per a accedir a la localització concreta que desitja. Amb una senzilla llegenda o explicació, s'accedeix directament a un mapa d'itineraris segurs d'edificis públics, a les ecorutas o als més de 10.800 metres de carril cicle-per als vianants. Així mateix es proporciona informació referent a les zones d'aparcament públics, les parades de metro, Connecta Metre i el Arribabus o fins i tot on estan situades les fonts públiques del municipi.

“Amb la implementació de l'App Riba-roja Info pretenem oferir, de forma senzilla i intuïtiva, informació d'interés a turistes i residents, referent a la mobilitat segura i sostenible pel nostre terme municipal” . Assegura la regidor d'Urbanisme, Teresa Pozuelo.

L'Ajuntament de Riba-roja va posar en marxa l'aplicació Riba-roja Info al desembre de 2015 i acumula ja un total de 11.672 descàrregues i 4.971 incidències tramitades. L'eina permet accedir, en idioma castellà i valencià, a les últimes notícies locals, bàndols, agenda d'esdeveniments i activitats que es realitzen en el municipi.  Així mateix disposa d'una completa guia de comerços locals per sectors, amb telèfons i una breu descripció de l'activitat.

Paral·lelament, l'aplicació permet als ciutadans notificar directament a l'Ajuntament, en temps real diversos tipus d'incidències, avaries o desperfectes  tant en la via pública com en l'equipament urbà, que puguen detectar-se en la localitat. A més permet la realització d'enquestes dirigides a la ciutadania.

El nou servici de Mobilitat estarà disponible per Android el 4 de juliol i en APP Store per a Iphone des del 18 de juliol.