Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'App Riba-roja INFO supera les 5.000 descàrregues

La plataforma permet al ciutadà informar-se i comunicar incidències amb un percentatge de resolució de fins al 80%

22 de febrer de 2017


L’App Riba-roja Info s’ha convertit en la ferramenta idònia per a millorar la gestió municipal, agilitzar els tràmits i, en definitiva acostar l’administració al ciutadà. Des de la seua creació al desembre de 2015, s’han comptabilitzat 5032 descàrregues i un total de 1.263 usuaris s’han registrat en la plataforma.

Esta aplicació permet als ciutadans notificar directament a l’Ajuntament, en temps real diversos tipus d’incidències, avaries o desperfectes  tant en la via pública com en l’equipament urbà, que puguen detectar-se en la localitat.

‘Hem aconseguit que li 80% de les incidències es resolguen en un termini entre 48-72 hores’ assegura el regidor de Participació Ciutadana, Rafa Gómez, el qual matisa ‘som el municipi de la comarca que més descàrregues acumula, la qual cosa demostra la gran efectivitat de la ferramenta’.

A través de fotografies, el ciutadà pot indicar la categoria i el tipus d’incidència que vol comunicar, la geolocalización exacta i la breu descripció de la mateixa.

Amb un breu procediment, la comunicació arriba directament al responsable municipal de l’àrea. Una vegada realitzades les gestions corresponents, l’usuari rep una notificació informant-li de l’estat de la incidència.

Riba-roja Info permet accedir a més a les últimes notícies locals i agenda d’esdeveniments i activitats així com realitzar enquestes municipals amb resposta directa dels ciutadans. Disposa d’una completa guia de comerços locals per sectors, amb telèfons i una breu descripció de l’activitat, que els comerços poden  anar modificant.

Per a poder utilitzar el servici, l’usuari tan sols ha de descarregar-se l’aplicació gratuïta, de forma fàcil i intuïtiva en APP Store per a Iphone i en Google Play per a Android.