Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'arRIBABUS reprendrà l'1 de setembre el seu servici de transport gratuït al polígon

L’Ajuntament incorporarà a mitjan mes una nova parada en el Parc Logístic de València.

'TRANSPORT' 31 d'agost de 2017


Després d’una breu parada tècnica, l’Ajuntament de Riba-roja, a través de la regidoria de Transports i Mobilitat reprendrà demà 1 de setembre el servici municipal de transport que unix el nucli urbà amb les més de 800 empreses ubicades en els polígons industrials de la zona sud de Riba-roja.

Una vegada es reprenga l’activitat, la regidoria de Transports té previst reorganitzar el servici i incorporar una nova parada en el PLV, Parc Logístic de València, on en els últims mesos s’han implantat diverses empreses.

“És una parada que ha sigut molt demanada pels empresaris de la zona, que es troba actualment en plena expansió. El nostre desig és facilitar els desplaçaments als treballadors i que este puga ser un incentiu en la contractació per part de les empreses”. assegura Rafa Gómez, regidor de Transports i Mobilitat.

Esta parada es complementaria amb les 14 existents que connecten el nucli urbà amb el polígon industrial, sis d’estes en el propi nucli urbà- Trinquet, c/ 9´d’Octubre, Policia, Poliesportiu, Complex Esportiu La Mallà. Auditori i la resta de connexió amb la zona industrial; Camp de Tir, Carasols, Canyà´l’Anguila, Loriguilla, Residencial La Reva i els polígons industrials S-12, S-13 i Oliveral-

L’arRIBABUS va entrar en funcionament a l’octubre de 2016 i des de llavors el número mitjà d’usuaris que han utilitzat mensualment el servici ascendix a 1.500, unes 70 persones al dia.

La iniciativa pretén facilitar l’accés als llocs de treball de les persones que diàriament es desplacen als polígons industrials de Riba-roja, un dels més grans i amb major expansió de la Comunitat Valenciana, a més de donar servici també a alguns nuclis poblacionals que des de fan anys patixen problemes d’incomunicació.

El trajecte que cobrix la línia d’autobús aconseguix els 10 quilòmetres de distància, entre el nucli urbà i els polígons 12, 13 i l'Oliveral, ubicats prop de l’autovia nacional III i, per tant, una de les millor comunicades per carretera amb els principals punts estratègic del comerç interior i exterior d’Europa.

L’autobús municipal també servix per a comunicar el nucli urbà de Riba-roja amb la veïna localitat de Loriguilla, ja que fins ara està exclosa de qualsevol altra línia de transports urbans valencians.