Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

LAssociació LGTBI Mirall de la comarca Camp de Túria es presenta a Riba-roja de Túria

'IGUALTAT' 14 de diciembre de 2016


El Centre Social de Riba-roja de Túria va acollir la presentació de l’Associació comarcal LGTBI (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals) el ‘Mirall’ Camp de Túria. L’acte va comptar amb la presència de Víctor Manuel Serra, president de l’associació, Lola Verdeguer, regidor d’Igualtat, Rafael Gómez, regidor de Benestar Social i José Manuel Gallargo, veí de Riba-roja.

Els regidors van protegir l’associació i van anunciar una pròxima trobada comarcal per a celebrar la diversitat familiar, el dia de les famílies, que es realitzarà a mitat de maig en l’esplanada del va riure Túria. El president va donar a conéixer l’associació i va assegurar que l’única forma de conscienciar a la societat és educar des de l’àmbit social i docent. Per a això, Serra, va anunciar que s’estan posant en marxa distintes activitats socioculturals, i va invitar associar-se a la població de forma gratuïta. Finalment, José Manuel Gallardo va compartir amb el públic  assistent la seua pròpia experiència sobre el tracte ofensiu que patix hui en dia tot el col·lectiu LGBTI.

L’associació LGBTI va nàixer en la lectura del manifest del Dia de l’Orgull, i així es va crear l’associació per a tindre més força i visibilitat. Es treballarà en centres escolars sobre l’educació i la tolerància, i en temes com la diversitat. El seu jove president i veí de La Pobla de Vallbona, Víctor Manuel Serra forma esta associació comarcal junt amb la vicepresidenta i regidor de Drets Civils i Benestar Social de La Pobla, Regina Llavata, la secretària, Ana Horta i el tresorer, José Luis Fauli.

Amb esta, ja són dos les associacions LGTBI que naixen a la província de València com a resposta de la iniciativa popular, i amb l’objectiu d’oferir assessorament i suport.