Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Auditori de Riba-roja retransmetrà en directe l'òpera Lucia di Lammermoor des del Teatre Real de Madrid

L'òpera arribarà de forma simultània a 42 províncies espanyoles a partir de les 21.30 hores

6 de juliol de 2018

Places, centres culturals i recreatius, teatres, ajuntaments, auditoris i importants museus de 42 províncies espanyoles seran testimoni de la representació en directe de la popular òpera Lucia di Lammermoor. L'Auditori municipal de Riba-roja serà un dels centres en els quals es podrà seguir en directe l'espectacle musical. L'entrada serà gratuïta.

La Comunitat Valenciana, donant mostres de la seva gran tradició musical, és la més participativa en aquesta edició, amb 24 municipis, sis dels quals oferiran la retransmissió a l'aire lliure per a tots els seus ciutadans. Des d'Agres i Castielfabib, les localitats més xicotetes de les inscrites en el projecte, a Burjassot, Marines o Xest, les més grans, es viu amb il·lusió una gran nit d'òpera.

Com en edicions anteriors, Lucia di Lammermoor es retransmetrà gratuïtament per a tothom en Facebook Live, Palco Digital i Opera Vision. El youtuber Jaime Altozano comentarà la retransmissió en temps real en Twitter amb l'hashtag #LocuraConLucia.

Aquesta activitat s'emmarca en la Setmana de l'Òpera en la qual s'estan desenvolupant concursos i sorteigs per impulsar la participació ciutadana a través de la web i xarxes socials del Teatre Real.