Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Espai d'Art Contemporani El Castell rellança la seua pàgina web amb novetats

La plataforma permet descarregar-se els catàlegs dels artistes i recórrer les exposicions de manera virtual.

'TURISME I PATRIMONI' 2 de juny de 2021

La reobertura de l'E CA amb l'exposició de Calo Carratalá ha reactivat les exposicions d'art contemporani as Castell de Riba-roja i la plataforma web de l'espai amb nous continguts.

La web de l'espai E CA www.ecaespaidart.com torna a activar-se amb novetats. Aquesta plataforma digital compta amb diferents apartats específics de les activitats que s'han desenvolupat o es desenvoluparan durant aquest any. Els usuaris i usuàries trobaran informació sobre totes les exposicions realitzades en anys anteriors, actuals i futures, juntament amb recursos multimèdia i imatges de les obres més representatives de cada artista. La novetat més significativa és que a partir d'ara l'usuari podrà descarregar-se els catàlegs artístics directament des de la web.

L'espai multimèdia compta amb una agenda, un apartat especial dedicat als tallers didàctics i activitats culturals que es realitzen en l'espai. Compta amb informació general per als usuaris sobre el centre i les visites. Està disponible en tres idiomes (castellà, valencià i anglés) i una secció especial per a la difusió de notícies de premsa sobre el centre. A més, els artistes, col·lectius i comissaris que desitgen exposar en l'E CA, trobaran tota la informació necessària per a presentar les seues propostes.

La web incorpora un nou recurs: tours virtuals. Aquests tours en 360° o tour de realitat augmentada acosten l'E CA a l'usuari. Podrem recórrer de cap a peus tot el Castell de Riba-roja de Túria i els seus museus. Més encara, recórrer les obres dels artistes que es troben actualment en exposició; sala a sala des de la comoditat de la nostra casa i amb un simple clic. Aquesta iniciativa sorgeix arran de la crisi sanitària en cerca d'acostar els recursos als visitants i augmentar l'accessibilitat a les activitats i exposicions.

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha destacat “l'aposta de l'Ajuntament per projectar el *ECA a través d'aquesta plataforma accessible i intuïtiva i que puga estar a l'abast de tot el públic"

Actualment pot visitar-se en l'ECA l'exposició de Calo Carratalá “Caligrafía del Paisatge” fins a l'11 de juliol, de dimecres a dissabte de 10.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 21.00 hores, i els diumenges 10.00 a 14.00 hores.