Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Oficina de Turisme de Riba-roja de Túria s'adherix al Codi Ètic del Turisme Valencià

TURISME I PATRIMONI'

29 de maig de 2017


Des del passat 18 de maig la Tourist Info Riba-roja de Túria forma part de la xarxa d’Agències adherides al Codi Ètic del Turisme Valencià impulsat per l’Agència Valenciana de Turisme. Este Codi Ètic s’inspira en el Codi Ètic Mundial del Turisme i va en concordança amb la nova Llei de Turisme.

L’existència d’una nova tendència mundial en este sector ha desencadenat una nova forma de fer i pensar el turisme. Esta nova tendència se sosté davall els valors de l’hospitalitat, sostenibilitat i la responsabilitat social. Adoptant este codi ètic s’assumix un compromís ajustat a la realitat canviant i la construcció d’una nova forma de fer turisme. D’esta manera s’assegura valor afegit i qualitat a la destinació turística des de l’ètica.

L’aplicació d’este codi ètic sens dubte dóna continuïtat i s’ajusta amb els valors amb què treballa l’Oficina de Turisme des de la seua obertura i la seua inclusió en el sistema de qualitat turística des de 2011.

Seguint amb esta línia, enguany es duran a terme diverses activitats per a commemorar l’Any Internacional del Turisme que concretament està dedicat al Turisme Sostenible per al Desenrotllament.