Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El projecte Guardian estrena el seu nou portal web

Aquesta eina inclou tota l'actualitat i informació detallada de la iniciativa destinada a augmentar la resiliència al foc en el Parc Natural del Túria.

'GUARDIAN - MEDI AMBIENT' 9 d'abril de 2020

El projecte Guardian “Green Urban Actions for Resilient fire Defence of the Interface Area” continua avançant. La creació de la nova web https://proyectoguardian.com/ arreplega, de manera detallada, tota la informació rellevant de la iniciativa destinada a augmentar la resiliència al foc en una zona del Parc Natural del Túria.

La nova web permet als usuaris, a través d'una interacció fàcil, senzilla i intuïtiva, accedir a tota la informació rellevant del projecte; antecedents, dades econòmiques, objectius o les fases d'execució d'aquest. A més inclou informació dels socis participants, la publicació d'articles especialitzats, notícies d'interés i un formulari de contacte.

Aquest nou portal permetrà actualitzar de manera puntual i precisa tots els avanços que es vagen realitzant en el projecte amb fotografies i infografies de les fases d'execució de les obres.

El projecte *Guardian, destinat a augmentar la resiliència al foc en una zona del Parc Natural del Túria, va ser seleccionat en la 3a convocatòria UIA Urban Innovative Actions (Accions Urbanes Innovadores) de la Unió Europea.

Entre les accions que es desenvoluparan es troba el disseny i construcció d'una ERA (estació regeneradora d'aigua), per a l'eliminació de microcontaminants emergents, que tractarà una part de l'efluent de l'EDAR Camp de Túria II. L'aigua regenerada s'emprarà, a través de la instal·lació de canons, per al reg preventiu i de manteniment de les zones que formen les barreres verdes de protecció contra incendis de la interfície urbana forestal, evitant l'ús d'aigua potable.

El projecte Guardian està liderat per l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, Ajuntament de Paterna, Hidraqua, Medi XXI, Universitat de València, Universitat Politècnica de València i Cetaqua. Així mateix, col·labora en aquest projecte el Parc Natural del Túria (Generalitat Valenciana).