Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Moncada s’adherix oficialment a l’Associació de Municipis Vinculats a la Immediata

El Puig acull la segona assemblea per a establir les directrius d’un futur pla director.

'TURISME I PATRIMONI'18 de juliol de 2017


L’Associació de Municipis Vinculats a la Immediata ha celebrat en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Santa Maria d’El Puig la seua segona Assemblea que, amb caràcter honorífic ha assumit la presidència.

A la reunió, presidida per l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, ha assistit la regidor de Rafelbunyol, Alicia Piquer, els tècnics de l’Ajuntament de Riba-roja, Antonio José Morales i Juansa Alcàsser, el regidor d’El Puig, Julià Oriola,  el regidor de Moncada, Vicent Conejero i els investigadors José Vicente Aleixandre i Esteban Clemente.

L’Assemblea s’ha iniciat amb la firma i adhesió de l’Ajuntament de Moncada a l’Associació de Municipis, municipi que no va poder estar present en la constitució de l’acta fundacional el passat 27 d’abril.

Durant la reunió, els municipis han designat els tècnics o professionals que conformaran les comissions de treball i que aniran dirigits en dos línies, una encaminada  cap a la catalogació patrimonial dels vestigis de la Guerra Civil i una altra dirigida a la busca de fons europeus per a la recuperació de la memòria històrica.

Paral·lelament, l’alcalde de Riba-roja i president de l’Associació, Robert Raga ha proposat sol·licitar una reunió a les diferents administracions, conselleria d’Administracions Públiques, Diputació de València i FVMP, a fi de plantejar l’execució d’un pla director  “des d’una perspectiva comuna i unificada de tota la Línia”.

La pròxima Assemblea es realitzarà en el municipi de Rafelbunyol durant la segona quinzena de setembre.