Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El servei municipal de recollida d'efectes rep més de 800 avisos durant l'últim quadrimestre de 2018

L'ampliació a dos dies de recollida millora substancialment el servei en el municipi i urbanitzacions.

'NETEJA VIARIA' 25 de març de 2019

(id: 9709)L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha incrementat notablement el volum de recollida d'efectes de la via pública en els últims mesos, gràcies a l'ampliació del servei d'un a dos dies setmanals.

El consistori disposa de la Línia Verda, 900 714 318, un servei gratuït d'atenció personalitzada de 9.00 a 21.00 hores que recull els avisos de tot el terme municipal.

Actualment, l'Ajuntament s'encarrega de recollir de forma gratuïta tots els dilluns i dijous a la nit els residus urbans voluminosos domiciliaris, com són electrodomèstics, mobles o matalassos entre altres objectes.

“Hem millorat notablement el servei amb l'ampliació d'un a dos dies a la setmana i en horari nocturn de recollida de voluminosos, minimitzant l'impacte visual dels objectes depositats en via pública”, assegura el regidor responsable del la Oficina Riba-roja Neta,  Rafa Gómez

El major nombre d'avisos es va registrar en el nucli urbà, on es van comptabilitzar 264, seguit de Masia de Traver, que va registrar 69 i Montealcedo, urbanització que va efectuar 32 cridades al servei gratuït.

Així mateix, són cada vegada més els ciutadans que recorren a aquest servei telefònic per a comunicar el depòsit tant d'efectes com de poda, quan aquesta supera les quantitats estàndard de la recollida habitual. En aquest últim cas, la “línia verda” de l'Ajuntament va rebre 150 avisos extraordinaris per a recollida de poda que es realitza un dia a la setmana.

A través d'este servei, l'Ajuntament pretén acabar amb el depòsit d'efectes en les zones de contenidors  i en altres espais públics, evitant la proliferació d'abocadors incontrolats.

L'Ajuntament de Riba-roja disposa a més del servei d'Ecopac Municipal de dilluns a dissabte de 8.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores.