Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

La Casa de la Cultura, l'ADL i Registre General ja disposen de xarxa Wifi gratuïta

Tots els edificis municipals disposaran de la xarxa sense fil gratuïta en un parell de mesos

'NOVES TECNOLOGIES' 14 de novembre de 2016


La Casa de  la Cultura, l’Agència de Desenrotllament Local i Registre General de l’Ajuntament, siti en la c/Forn Vell, se sumen als immobles municipals amb xarxa wifi distribuïts pel municipi. Esta iniciativa s’inclou en el projecte de la regidoria de Noves Tecnologies de dotar de xarxa sense fil a tots els edificis municipals de Riba-roja.

L’objectiu és beneficiar tant els treballadors municipals com als proveïdors i ciutadans que facen ús de les instal·lacions municipals per a les seues gestions diàries.

Estes tres dependències s’unixen a les dos biblioteques i al Centre Social, on l’Ajuntament ja havia instal·lat esta tecnologia dins del projecte de millorar les connexions i els servicis d’Internet tant dels treballadors com dels ciutadans.

L’accés a la xarxa serà “totalment lliure i gratuït” i per a la seua utilització serà necessari registrar-se en la xarxa wifi municipal i, posteriorment, en el centre s’assignarà una contrasenya per al seu ús. L’ús podrà prolongar-se durant un màxim de cinc hores.

La tercera fase de desenrotllarà en un parell de mesos i està previst que esta tecnologia arribe a la resta d’edificis municipals com el Complex Esportiu la Mallà, el Castell, Centre d’Informació Juvenil i les Escoles Infantils.

‘Amb l’accés lliure en tots els edificis municipals aconseguim que els ciutadans de Riba-roja estiguen millor connectats, i tinguen garantit l’ús a les noves tecnologies, especialment tots els usuaris d’estes instal·lacions municipals’, assegura el regidor de Noves Tecnologies, José Luis López

Paral·lelament, en la línia de transparència duta a terme pel govern municipal, la regidoria de Noves Tecnologies ha implantat mesures encaminades a millorar la comunicació i des del passat mes de  setembre, els plens poden seguir-se via streaming, a través del canal de YouTube. Per a això s’ha instal·lat una càmera en el saló de sessions, a fi de captar una imatge fixa i el so de tot el que ocórrega durant el ple.

Esta nova forma de comunicació permet als veïns seguir  tots els assumptes que es debaten en el ple a temps real, tant per televisió com per ràdio, a través de la 105.2 de la FM.