Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament de Riba-roja llança un nou butlletí informatiu digital via WhatsApp

L’Ajuntament de Riba-roja llança un nou butlletí informatiu digital via WhatsApp

'COMUNICACIÓ I NOVES TECNOLOGIES' 18 de novembre de 2016


La regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies ha incorporat un nou servici municipal d’informació a través de l’aplicació per a mòbils WhatsApp, a fi de facilitar a tots els ciutadans informació puntual d’interés relativa al municipi.

D’una forma fàcil i senzilla, l’usuari podrà accedir a través del seu mòbil a totes les notícies destacades de la setmana. Així mateix, a través del butlletí digital es tindrà accés directe a la resta de canals municipals, facebook, twitter i l’App Riba-roja Info.

Per a donar-se d’alta en el nou servici, la persona usuària només haurà d’afegir als seus contactes el número de telèfon municipal 667545665, al qual haurà d’enviar un missatge via WhatsApp indicant nom i cognoms. A partir d’eixe moment, cada divendres rebrà el butlletí digital municipal ‘sense cap cost per al ciutadà’. A més, de forma puntual, podrà rebre qualsevol informació municipal d’interés general.

‘Amb este nou servici de comunicació, s’obri una nova línia fluida, immediata i directa, per a millorar els canals de participació i  transparència de què disposa l’Ajuntament’, assegura el regidor de comunicació i Noves Tecnologies, José Luis López

L’Ajuntament realitzarà un enviament massiu del butlletí a les persones interessades. No es tracta d’un ‘grup de whatsApp’, en el que existisca un feedback sinó que la seua única finalitat és informativa. Actualment, l’Ajuntament ja disposa d’altres canals de comunicació com l’App Riba-roja Info, a través de la qual  els ciutadans poden plantejar queixes, suggeriments o peticions a través o un formulari de contacte en la pàgina web, enviant un correu a informacion@ribarroja.es o telefonant al telèfon de l’Ajuntament 96 277 00 62.

Per a donar-se de baixa en qualsevol moment,  l’usuari podrà envia un WhatsApp al mateix número amb la paraula BAIXA o bé enviant un correu a  comunicacion@ribarroja.es.