Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Oberta la inscripció a la ruta Coneix el Turia a la llum de la lluna

'PATRIMONI I TURISME' 8 de juny de 2018

Un estiu més, la Tourist Info Riba-roja de Turia ofereix una ruta de senderisme nocturna pel Parc Fluvial del Turia. Enguany, a comanda del públic, s'amplien les dates.

No hi ha gens millor que gaudir de les nits d'estiu...Durant els calorosos mesos de juny, juliol i agost, l'Oficina de Turisme de Riba-roja de Túria ofereix aquesta visita guiada excepcional: %o201CConoce el Turia a la llum de la Lluna". Amb llanterna en mà s'emprèn un interessant recorregut per les senderes del Parc Natural del Turia.
Enguany, i a comanda del públic, s'amplien les dates; pel que comptarem amb 6 rutes en total durant tot l'estiu.

Per als quals no la coneixeu, aquesta ruta és una opció alternativa per a tots aquells que gaudeixen del senderisme i la naturalesa, evitant la intensa calor, podrem gaudir d'una caminada per la ribera del riu a la llum de la lluna plena. En definitiva, és una forma diferent de gaudir la naturalesa durant l'estiu.
El recorregut aproximat és de 6 quilòmetres i la seua durada és de dues hores i mitjana. Aquesta ruta és apta per a tot tipus de públic, ja que la marxa és fàcil i a peu pla.
A continuació els deixem tot el que han de saber.

INFORMACIÓ DE LA RUTA

//DIES
29 i 30 de juny
27 i 28 de juliol
24 i 25 d'agost

HORA//
22:00 hs

INSCRIPCIONS//
La reserva de plaça es realitza a través d'un formulari on-line en nostra pagina web www.ribarojadeturiaturismo.com. Places limitades.

IMPORTANT//
Aquesta ruta té places limitades i una gran convocatòria. Una vegada que es cobrisquen les places de les 6 visites programades s'habilitarà la inscripció a través d'una llista d'espera.
Una setmana abans de la data de la ruta es dirà als inscriptos per a confirmar l'assistència.
L'organització es reserva el dret de cancel·lació de l'activitat. En cas de mal temps l'activitat, indubtablement, serà cancel·lada.

Per a més informació:
Tourist Info Riba-roja de Túria
Telèfon: 962 772 184
e-mail: riba_roja@touristinfo.net