Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Obrim el termini d'adhesió dels comerços per a la seua participació en la campanya de consum RibActiva 'Rasca i Guanya'

(3)
Els establiments comercials tindran de termini de l'1 al 13 de desembre per a sumar-se a la campanya, a través de la Seu Electrònica.

'FOMENT ECONÒMIC I COMERÇ' 3 de desembre de 2020

El comerç de proximitat de Riba-roja repartirà 40.000 euros en premis.

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha llançat una campanya de promoció del consum en els comerços de proximitat del municipi, a fi de pal·liar l'impacte econòmic com a conseqüència de l'actual crisi sanitària de la Covid19.

Es tracta d'una iniciativa de reactivació de l'economia local  totalment innovadora denominada “Ribactiva Rasca i Guanya” l'objectiu de la qual és ajudar a les famílies en l'adquisició de béns de consum com a mitjà per a enfortir el comerç minorista, al mateix temps que es dinamitza l'entorn urbà especialment en aquestes dates nadalenques.

La campanya que es posarà en marxa el pròxim 14 de desembre i tindrà vigència fins al 6 de gener està dirigida a establiments oberts al públic dirigits per persones autònomes i microempreses de l'àmbit del comerç minorista i del sector de la restauració.

D'aquesta forma, per la compra superior a 15 euros el client obtindrà un rasca en aquells comerços adherits a la campanya. Dit rasca que podrà tindre premis de 10, 20, 50, 100 o 200 euros. Aquests rasques podran ser canviats en els altres comerços adherits a la campanya incentivant el consum i la circulació entre els negocis de Riba-roja.

L'Ajuntament, a través de la regidoria de Comerç, vol promoure mesures que promoguen l'incentiu al consum per a millorar la seua situació de liquiditat i de tresoreria dels negocis. Així aconseguirem que una vegada finalitzada la crisi sanitària, es produïsca al més prompte possible una reactivació de l'economia de la nostra localitat, ja que el comerç minorista de proximitat és un dels principals motors de generació de riquesa i ocupació en la nostra localitat.