Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

La II Fira d'Associacions de Riba-roja reunirà novament el teixit associatiu els pròxims 10 i 11 de juny

Més de mig centenar d’entitats mostraran la seua acció amb diferents activitats lúdiques al llarg del cap de setmana.

'PARTICIPACIÓ CIUTADANA' 17 de maig de 2017

La Fira d’Associacions de Riba-roja serà novament un espai obert, participatiu i de caràcter lúdic, en el que la dinamització i el suport al món associatiu serà l’eix central de la convocatòria.

La regidoria de Participació Ciutadana i Transparència, ha organitzat per als pròxims 10 i 11 de juny en l’esplanada del Centre d’Informació Juvenil, este projecte col·lectiu en què les associacions, entitats i col·lectius del municipi es donaran a conéixer, promocionaran i interrelacionaran, compartint experiències i interessos comuns, mostrant la seua acció voluntària i associativa.

‘Després de l’èxit i la implicació dels col·lectius en la primera edició, creiem que este fòrum és l’idoni perquè el teixit associatiu puga interactuar entre si, donant a conéixer la seua acció a la societat  i promovent l’associacionisme’, assegura Rafa Gómez, regidor de Participació Ciutadana

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria, a través de la regidoria de Participació Ciutadana pretén consolidar la Fira com un espai de visibilització i reconeixement de l’acció voluntària i associada del nostre municipi.  

Al llarg de dos jornades, els participants tindran no sols l’oportunitat d’exposar els seus treballs i iniciatives des dels diferents àmbits socials, culturals i esportius, sinó també promoure la participació dels visitants en distintes activitats, així com captar nous associats.

Enguany, la Fira comptarà amb un ampli programa d’activitats que arrancaran el dissabte 10 de juny a les 18:00 hores amb una exhibició organitzada pel Club de Gimnàstica de Majors de la UDP. Hi haurà balls, espectacles de dansa, actuacions teatrals i una ‘Torrà de Germanor’ per a tots els participants. La jornada inaugural conclourà amb un concert de rock a càrrec de grups locals, amb l’actuació de JimiSue i Los Impecables, organitzat per l’Associació Riba-rock.  El diumenge 11 de juny, la jornada començarà a les 9:00 hores amb una classe oberta d’Urban Training organitzada pel Club Riba-roja Ribapeu, música, classes de zumba, dansa oriental, exhibició de karate i la I Carrera local de ‘Correpasillos’ per als més peques, completaran el programa que finalitzarà a les 21:30 hores.

Durant estes dos jornades, els ciutadans que assistisquen a la Fira de les Associacions podran votar aquelles propostes dels II Pressupostos Participatius que han sigut validades per la comissió tècnica de l’Ajuntament.