Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Riba-roja celebra la IV edició de la Fira de les Associacions els dies 8 i 9 de juny

Des de hui fins al divendres 31 de maig queda obert el termini per a participar en la gran festa de l'associacionisme.

'PARTICIPACIÓ CIUTADANA' 20 de maig de 2019

(id: 9816)Després de l'èxit de les passades edicions, Riba-roja de Túria celebrarà la gran festa de les associacions durant els dies 8 i 9 de juny a l'esplanada situada al costat del Centre d'Informació Juvenil. Per quart any consecutiu, l'Ajuntament de Riba-roja, a través de la regidoria de Participació Ciutadana i Transparència, prepararà una magnífica posada en escena perquè les associacions del municipi, entitats ciutadanes i clubs esportius puguen donar a conéixer el seu producte i les diferents accions que desenvolupen en el seu dia a dia amb el propòsit de generar un espai de trobada i diàleg entre les entitats i la ciutadania.

Des de hui 20 de maig fins al divendres 31 de maig estarà obert el termini per a participar en la gran festa de l'associacionisme. Les entitats que desitgen participar en aquesta edició hauran d'estar inscrits o en tràmit d'inscripció en el registre oficial d'associacions de l'Ajuntament de Riba-roja o en el registre oficial de la Generalitat Valenciana.

Cadascuna de les associacions se situaran en els estands de l'esplanada mostrant i aportant els seus propis recursos d'informació com a cartells, fullets informatius, campanyes o publicacions. Però a més d'aquestes casetes, la fira es complementarà amb múltiples activitats.

L'atracció lúdica i festiva en la qual es duran a terme les diferents actuacions van dirigides a tots els públics fent-los partícips en tot moment de les activitats de la fira, tals com degustacions d'orxata i fartons dels nostres forns i orxateríes, castells unflables per a totes les edats a partir d'un any, classe dirigida de CUBBA, desfilada de Moros i Cristians, tallers de dansa tradicional valenciana, exhibicions de danses orientals i balls a càrrec de les nostres associacions com Ciutat Jardí, la Unió Democràtica de Jubilats i Pensionistes (UPD), club “Bailando Bailando”, entre altres.

Durant eixos dos dies també comptarem amb un homenatge sorpresa i rifa solidària, concurs de paelles i com és tradició, el “sopar de germanor” per a tot el teixit associatiu. Com a guinda del pastís, la Fira de les Associacions recuperarà el dissabte 9 de juny cançons inoblidables que ens retornen a l'olimp musical espanyol amb la nit de “temazos” del 2000 a càrrec de l'associació de DJs de Riba-roja.

En definitiva, una trobada que convida a la ciutadania a gaudir i conéixer de primera mà el treball de cadascuna de les entitats que engloben el teixit associatiu de Riba-roja de Túria.