Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja de Túria renova la Q de Qualitat Turística

És una de les 10 oficines d’informació turística de la província de València certificades amb este distintiu

'PATRIMONI I TURISME' 10 de novembre de 2016


Per sext any consecutiu, la Tourist Info Riba-roja de Túria ha renovat el certificat de Q de qualitat turística. Esta certificació concedida per l’ICTE (Institut per a la Qualitat Turística Espanyola) aporta als establiments que l’ostenta: prestigi, diferenciació, fiabilitat, rigor i promoció.


Els establiments avalats per la "Q de Qualitat" han passat unes estrictes auditories que asseguren que la prestació del seu servici és garantia de qualitat, seguretat i professionalitat. Tot això per a assegurar que els clients que la visiten reben la informació adequada i es porten la millor experiència turística possible.


En 2011, Tourist Info Riba-roja va decidir donar el pas a la Certificació al considerar que la Q de Qualitat Turística proporciona ferramentes per a garantir la qualitat del servici que oferim, pot incrementar el nombre de visitants al nostre municipi, es poden optimitzar recursos, previndre riscos en la presa de decisions, disminuir costos i ajuda a promocionar Riba-roja del Túria.


El passat 7 de novembre, l’equip de Tourist Info Riba-roja de Túria, va renovar en l’auditoria anual la Q de la qualitat turística que li acredita amb esta marca diferenciadora, aconseguint situar-se  entre les 10 oficines d’informació turística de la província de València que estan certificades amb la Q de qualitat turística. 


A més del treball realitzat durant tot l’any amb la certificació, un dels principals objectius de Tourist Info Riba-roja és la de la difusió del patrimoni històric – cultural i natural del nostre municipi, a fi de potenciar la nostra història i sensibilitzar els nostres veïns i visitants sobre els nostres senyals d’identitat.


‘Continuem realitzant una important aposta pel sector turístic del nostre municipi, tant des del punt de vista patrimonial i cultural com mediambiental, ja que els recursos naturals que disposa Riba-roja la fan singular i amb un atractiu únic’, assegura José Ángel Hernández, regidor de Turisme.
Fins al mes de novembre de 2016, s’han atés en l’oficina de turisme un total de 29.786 consultes. Quant al nombre de persones que han realitzat les visites oferides des de Tourist Info Riba-roja de Túria, s’han comptabilitzat 3.005 visitants.


La visita que han rebut nombre més gran de turistes i/o visitants, un total de 904, ha sigut la Ruta Urbana de l’Aigua en què es descobrixen els edificis més rellevants de Nucli Antic de Riba-roja com són, el pont vell, la capella de les monges, la cisterna, la casa del moliner i el llavador. Li seguix en nombre de visitants el “Secret visigot, Pla de Nadal” a què van assistir un total de 847 persones i “Coneix el Parc Natural del Túria” amb 721 visitants. La quarta visita en el rànquing és el monogràfic del Castillo amb un total de 306 persones. I altres rutes com la visita al patrimoni bèl·lic de Riba-roja amb un total de 227 persones.