Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

El I Desdejuni Empresarial 'AMIDE Innova' reuneix una vintena d'empresaris de l'àrea industrial de Riba-roja

Tres experts en gestió empresarial han abordat els principals reptes de futur de l'empresa valenciana.

'POLIGONS INDUSTRIALS' 6 de març de 2019

Una vintena d'empresaris assisteixen al I Desdejuni Empresarial organitzat per l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, a través de l'Agència Municipal d'Inversions i Desenvolupament Empresarial, AMIDE, celebrat en Masia de Poyo.

Esta iniciativa pretén la difusió d'informació d'alt valor afegit per al teixit empresarial i analitzar, de la mà d'experts en planificació estratègica, els principals desafiaments de futur als quals s'enfronten les empreses valencianes.

En aquest I Desdejuni Empresarial, moderat pel regidor de Polígons Industrials, José Ángel Hernández, ha participat Oscar Cortijo, Director de persones de la Universitat CEU Cardenal Herrera i vicedegà del Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana, qui ha abordat “L'anticipació estratègica de les pimes valencianes com a clau del desenvolupament econòmic”.

En la seua intervenció, Oscar Cortijo ha destacat la importància que tenen les “persones” dins de l'estructura empresarial i la seua capacitat per a transformar i aconseguir els objectius de les empreses. Cortijo veu crucial “la fidelització del talent per a aconseguir un equip compromés amb els objectius empresarials, la necessitat d'anticipar les capacitats i perfils dels treballadors que necessitem, així com adequar la formació de les persones a les exigències de les empreses”, davant un entorn – ha dit- eminentment dinàmic”.

Per part seua, Antonio Cámara, consultor expert en Planificació Estratègica, ha parlat sobre “El desenvolupament estratègic en l'empresa”, ha incidit en la necessitat que els comandaments intermedis de l'empresa siguen part de l'estratègia empresarial i s'involucren en la consecució de les metes i objectius, així com “saber establir xicotetes metes o progressos que ens proporcionen indicadors fiables i possibiliten la millora en l'estratègia empresarial”.

Finalment Fernando Saludes, conseller delegat d'Indústries Saludes i president d'AIDIMME, en la seua xarrada “Com continuar creixent en la 4a Generació”, ens ha traslladat la particularitat de les empreses longeves i els reptes als quals s'enfronten respecte a la innovació o a la cerca professionals aliens a la família per a pilotar-les.

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha conclòs l'acte amb una reflexió sobre el compromís de l'Administració local amb l'àrea industrial de Riba-roja. En aquest sentit, ha demanat a l'empresariat “implicació” per a aconseguir uns polígons competitius, “a través del nou marc legal que ens proporciona la Llei de Modernització d'Àrees Industrials” – ha matisat.

Raga ha destacat la inversió realitzada durant la present legislatura, així com les gestions empreses amb altres administracions per a millorar els accessos a l'àrea industrial de Riba-roja, un dels problemes que més preocupen l'empresariat de Riba-roja per a aconseguir la competitivitat.