Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

L'Ajuntament licita el manteniment i neteja de les àrees industrials dels pròxims 4 anys per més de 1,3 milions d'euros

L’adjudicatària s’encarregarà de l’arreplega de la millora i condicionament dels carrers i zones verdes, el mobiliari urbà i la senyalètica.

'POLIGONS INDUSTRIALS' 14 de novembre de 2018

L’Ajuntament de Riba-roja ha publicat el plec de condicions per a contractar el servei de manteniment integral dels polígons per als pròxims quatre anys amb un pressupost base de 1.350.110 euros, a raó de 337.527 euros anuals.

El plec de condicions redactat pels tècnics municipals inclou la neteja viària, el manteniment i instal·lació de senyalització viària i de trànsit -inclosa la senyalització horitzontal-, la neteja i manteniment de les zones verdes i l’arbratge viari i, finalment, el manteniment i la instal·lació de mobiliari urbà que fins ara no s’havia dut a terme en els polígons industrials.

Esta iniciativa del departament de Polígons Industrials s’engloba en la labor que està desenvolupant l’oficina d’informació AMIDE (Àrea Municipal d’Inversions i Dinamització Empresarial) de Riba-roja creada octubre de 2016 amb l’objectiu principal d’assessorar al teixit industrial i empresarial dels polígons de la localitat i donar respostes a les demandes sol·licitades des de fa anys.

“Per primera vegada en la història, el polígon industrial de Riba-roja tindrà un manteniment continuat gràcies a la contractació d’un servei permanent que millorarà notablement l’estat de la zona industrial, una reivindicació històrica dels empresaris del polígon, que repercutirà en una major atracció de la inversió a la nostra àrea industrial”, assegura el regidor de Polígons Industrials, José Ángel Hernández.

Les empreses interessades a oferir este servei poden presentar ofertes fins al 7 de desembre. Entre els criteris d’adjudicació, a més de l’oferta més avantatjosa econòmicament, es tindrà en compte criteris socials, com la contractació de majors de 50 anys, mediambientals i altres millores relacionades com l’ús de vehicles híbrids o elèctrics o sistemes d’estalvi d’aigua en la neteja, entre altres.

La inversió de 337.527 del manteniment integral dels polígons industrials, s’unix a les que s’han dut a terme en esta legislatura i que supera el milió d’euros en total, destinats principalment a pal·liar les carències detectades com l’asfaltat dels carrers, la reposició i instal·lació de mobiliari urbà així com el desbrossament de determinades carrers i els plans de xoc iniciats en determines zones degradades des de fa temps.

A més, cal destacar una altra iniciativa que s’ha instaurat durant este mandat com és el servei de transport gratuït per als treballadors que tenen el seu lloc d’ocupació en els polígons industrials de manera que es poden traslladar cada dia des de les seues vivendes a les empreses a través d’un autobús municipal -denominat arRibaBus- amb una inversió anual de 114.000 euros a l’any.