Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Procés de selecció Programa d'Ocupació ECOVID

(1)
L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aconseguit una subvenció de 320.264,88 euros per a la contractació de 20 persones majors de 30 anys dins del Programa ECOVID.

'FOMENT ECONÒMIC I OCUPACIÓ' 4 d'octubre de 2021

Els perfils i els llocs a contractar seran els següents:
- 6 persones de neteja viària
- 8 persones de de neteja d'edificis
- 6 conserges

Les persones a seleccionar hauran d'estar codificades dins dels codis que figuren en el cartell. A més, per al perfil de conserge és necessari posseir almenys la titulació de graduat escolar.

La selecció es realitzarà segons els criteris de Labora tenint preferència els següents perfils:
a) Persones desocupades que han iniciat o finalitzat un itinerari d'Inserció Laboral de LABORA en els últims dotze mesos previs a la data de publicació de la convocatòria.
b) Persones desocupades que NO siguen perceptores de prestacions per desocupació o de rendes d'inserció laboral, a data de registre de l'oferta d'ocupació.
c) Persones desocupades de llarga duració, enteses com a persones inscrites com a aturades durant almenys 12 mesos interromputs o ininterromputs, en un període de 18 mesos, a data de registre de l'oferta d'ocupació.
d) Persones que en 2019, 2020 i 2021 (fins a la data de registre de l'oferta), no hagen sigut contractades en les convocatòries publicades a l'empar de l'Ordre 8/2016, de 7 de juliol, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en el Programa d'Iniciativa Social en col·laboració amb corporacions locals de la Comunitat Valenciana.
e) Persones que hagen rebut algun servei de LABORA (no inclòs en un itinerari d'Inserció Laboral) en els últims dotze mesos previs a la data de publicació de la convocatòria.
f) Persones majors de 45 anys, a data de registre de l'oferta d'ocupació.
g) Persones amb una discapacitat reconeguda igual o superior al 33%.​

Més informació sobre el procés de selecció en les instruccions del Director General de Labora adjuntades.