Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Raga: Ser alcalde és el mes bonic, pròxim i senzill per a millorar el teu poble i ajudar els teus veïns.

11 de novembre de 2016


Amb estes paraules ha contestat Robert Raga a la pregunta de Samuel, un dels alumnes de 1º i 2º del CEIP Eres Altes, que ha visitat este matí l’Ajuntament junt la resta dels seus companys, interessat a saber perquè va decidir ser alcalde.

Com ell, tots els xiquets i xiquetes han tingut l’oportunitat de formular-li una bateria de preguntes, a les que l’alcalde ha anat contestant una a una i que el centre educatiu arreplegarà en un díptic que entregarà com a record de la seua visita a l’Ajuntament.

Els més menuts han conegut la composició del ple i el treball que es realitza des de la corporació municipal, però realment el que més els interessava era la figura de l’alcalde,…quantes hores treballes, què voldries ser si no fores alcalde, toques algun instrument.., multitud de preguntes, tant personals com altres sobre la gestió municipal, que han quedat reflectides en un document que Robert Raga s’ha compromés a estudiar detingudament.

Els xiquets i xiquetes han demostrat una enorme inquietud no sols amb les seues preguntes sinó amb les seues peticions, des de la més personals com la de Santi, que ha demanat a l’Alcalde que el seu germà puga estar en el seu mateix ‘cole’ amb ell,  interessants propostes com una línia de transport comarcal que una Riba-roja amb la Pobla i l’Eliana, la construcció d’un parc mes gran per a  Masia de Traver o l’existència de més metges i veterinaris en el poble, fins a les més compromeses per a l’Alcalde; com el prec als professors perquè els posaren menys deures.

Entusiasmats s’han despedit després de conéixer un dels projectes que l’Ajuntament té en marxa per als xiquets i xiquetes de Riba-roja, el condicionament del Barranco dels Moros comptarà amb una atractiva zona d’aventura per als més ‘peques’.

Després d’ocupar les cadires dels 21 regidors, els alumnes han visitat el despatx d’Alcaldia. Sens dubte, una jornada diferent que no oblidaran.