Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja de Túria s'adhereix a la Xarxa de Ciutats i Comunitats Amigables amb les Persones Majors

El ple municipal ratifica el seu compromís amb aquest col·lectiu.

'POLITIQUES INCLUSIVES, DRETS SOCIALS I MAJORS' 26 d'abril de 2021

El ple municipal de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat la seua adhesió a la Xarxa de Ciutats i Comunitats Amigables amb les Persones Majors. La proposta de l'equip de govern del PSPV ha comptat amb el suport majoritari de la resta de formacions polítiques amb representació municipal, com el Partit Popular, Ciudadanos, Compromís, Esquerra Unida, Podem Riba-roja Pot i Vox.

L'informe municipal elaborat per la Regidoria de Polítiques Inclusives, Drets Socials i Majors de Riba-roja de Túria defensa la citada adhesió a aquesta xarxa en la qual les persones de major edat de la societat són una peça fonamental i respectada per la resta dels ciutadans, així com una consideració estratègica per part de les administracions públiques locals.

La proposta elaborada pels diversos tècnics municipals que han participat activament en la plasmació i desenvolupament de l'adhesió a la citada Xarxa de Ciutats Amigables amb les Persones Majors se sustenta, principalment, en les bases, guies i formularis existents actualment que defensen i justifiquen la unió de les ciutats en el seu defensa d'aquest col·lectiu de la població.

El text aprovat pel ple de Riba-roja de Túria defensa amb vehemència el seu compromís amb el projecte i el cicle de millora contínua que caracteritza a aquesta Xarxa de Ciutats i Comunitats Amigables amb les Persones Majors i suposa l'inici d'una etapa en la qual l'atenció a les persones de major edat inspira alguns dels valors i principis d'actuació en el desenvolupament d'una administració pública.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha afirmat que aquesta adhesió “suposa un nou impuls en les polítiques i en l'estratègia que manté aquest equip de govern en el seu defensa i protecció dels nostres majors que al llarg de la seua trajectòria vital han suposat un bagatge notable de coneixement, de valors i d'aprenentatge per a la resta de generacions i, per això, aquest compromís és la culminació d'aqueixa resposta d'agraïment cap a ells”.