Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja descobreix els seus atractius turístics en Fitur

El Parc Natural i el món visigot tornen a ser els principals reclams per al visitant.

'TURISME I PATRIMONI' 20 de maig de 2021

Una edició més, Riba-roja de Túria és present en FITUR 2021. Enguany amb un format especial, l'Oficina de Turisme comptarà amb un espai digital per a la difusió dels seus atractius turístics i culturals en l'estand de la Comunitat Valenciana, en el qual participa amb la seua campanya “Torna a l'Interior” donant difusió de tota l'oferta turística del municipi.

FITUR és la cita anual per als professionals del turisme mundial i la fira líder per als mercats receptius i emissors d'Iberoamèrica. Un fòrum únic per a promocionar les marques, presentar nous productes, conéixer les últimes tendències i omplir les agendes de contactes i perspectives.

Del 19 al 23 de maig, Riba-roja dona a conéixer en la fira internacional tota aquesta oferta relacionada amb el Parc Natural i el món visigot. Amb un incís especial per a la gastronomia visigoda de la mà del xef Joan Clement, qui ha preparat unes receptes molt saboroses junt amb el restaurant La Vaca.

2020 ha sigut un any de reafirmació per a Riba-roja. Amb la seua campanya “Torna a l'Interior” s'ha tornat a posicionar com un de les destinacions turístic d'interior de la Comunitat Valenciana. Ha sabut fer-li front a la crisi sanitària reinventant-se, apostant per les experiències ja consolidades i posant en marxa nous productes turístics. També continua apostant per l'excel·lència en la Qualitat Turística. Tant és així que va ser, la primera oficina de turisme a obtindre el segell SAFE TOURISM CERTIFIED a Espanya. Sens dubte aquest segell, sinònim de turisme segur, va ser la marca de fiabilitat durant el retorn de les activitats turístiques en el municipi.

Cal sumar que Riba-roja de Túria contínua dotant al municipi de nous recursos patrimonials, com la recent restaurada Plaza de la Torre i oferint noves experiències relacionades amb aquesta, com la visita guiada “Riba-roja i les seues muralles” o “Caminant entre trinxeres”.

“Riba-roja de Túria – Torna a l'Interior” és un projecte que sorgeix en el context de la crisi sanitària provocada pel COVID-19. En aquest context, turisme Riba-roja de Túria dissenya i implementa aquest projecte de cara a a el retorn de les activitats turístiques en el municipi. L'objectiu principal és neutralitzar els efectes negatius provocats per aquesta crisi en el sector turístic del municipi.

Per a això, es va dur a terme una sèrie d'accions que es van implementar en tres fases. La primera fase va consistir a mantindre i/o millorar la imatge de Riba-roja de Túria com a destinació turística. La segona fase va focalitzar en la implantació de mesures de seguretat per a reduir el risc de contagi del COVID-19 davant la imminent reobertura dels serveis; amb la finalitat de garantir la major seguretat als nostres visitants. La tercera fase, la posada en marxa d'un programa d'activitats conjunt amb les empreses turístiques que operen en el municipi.

Aquest programa està compost per experiències culturals i de turisme actiu, amb ofertes consolidades com el “Secret Visigot” i els descensos en caiac, i noves ofertes com a rutes de marxa nòrdica i birding. Totes elles, i davant els bons resultats, han tingut continuïtat en 2021 i a l'abril es van reprendre, amb gran acceptació, totes les activitats i visites turístiques.