Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja es bolca amb l'arribada de la tercera etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana

No hi haurà jornada escolar a la vesprada i es repartiran bunyols amb xocolate als assistents després de l’arribada a meta dels corredors

'ESPORTS' 31 de gener de 2017


Riba-roja de Túria es prepara per a viure este pròxim 3 de febrer un dels majors espectacles esportius de l’any. L’arribada de la tercera etapa de la 68é de la Volta a la Comunitat Valenciana. Gran Premon Banc Sabadell.  Després de dos primeres etapes per terres alacantines, una amb eixida i arribada a Orihuela i una segona etapa, Alicante-Denia, amb un recorregut de 178,6 km, que discorrerà per tot l’interior de la província amb quatre ports de muntanya, la Volta arriba a Riba-roja després de partir de Canals

En total 163 quilòmetres, pels que la serp multicolor, formada per 200 corredors de 25 equips, passarà pels municipis de l’Alcúdia de Crespins, Xàtiva, Manuel, Carcaixent, Alzira, Guadassuar, L´l’Alcúdia, Carlet, Catadau, Llombai, Real de Montroi, Turís, Chiva, Cheste, Loriguilla, Vilamarxant, Pedralba, Llíria amb la meta situada a Riba-roja.

A Riba-roja ja està tot llest per a convertir esta jornada en un esdeveniment esportiu únic. A fi de facilitar els desplaçaments i evitar embossos a l’hora d’arribada dels corredors, els centres escolars del municipi suspendran les seues classes a partir del migdia i canviaran la jornada lectiva per la de l’1 de juny. Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil i voluntaris del Grup Cicloturista de Riba-roja, col·laboraran amb l’organització per al bon desenrotllament de la carrera. La meta estarà instal·lada en la c/ Major a l’altura de l’Auditori Municipal, on es realitzarà l’entrega de premis. A continuació tots els assistents podran degustar bunyols amb xocolate.

La Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premon Banc Sabadell serà un autèntic aparador al món ja que podrà seguir-se en 68 països a través de la seua retransmissió en Eurosport 1, ‘és una oportunitat excepcional de promocionar un esport de què tenim una gran tradició a Riba-roja, a més de l’impacte mediàtic que un esdeveniment d’esta magnitud pot tindre per al nostre municipi’, assegura l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga.

Per a esta edició,  el bon espectacle de la prova està assegurat amb el nivell dels corredors. El Movistar Team ha confirmat que el colombià Nairo Quintana, actual campió de la Volta Espanya i subcampió del Tour de França, els germans Ferrada, Andrey Amador i com a reserva els germans Quintana correran la VCV.

A més hi haurà participació de 12 equips World Tour: el Team Sky anirà novament amb Wouter Poels i Kiryienka; el BMC Racing Team; l’Orica amb els germans Iots i està en la preinscripció el valencià Rubén Plaça (per confirmar), l’Etixx Quick Step amb Philippe Gilbert i Dani Martin; el Cannondale-Drapac amb Pierre Rolland; Astana amb Luis León Sánchez; AG2R amb Gediminas Bagdonas; Team Lotto Jumbo; Team Dimensió Data; Katusha amb Tony Martin FDJ.

Set equips en la categoria Professional Continental: Caixa Rural; CCC Sprandi; Cofidis; Direct Energie; Israel Cycling; Gazprom Rusvelo i Roompot. Sis equips continentals; Burgos BH; Euskadi Basque Country; Inteja Dominican; Selecció Espanyola de Pista; Team Ukyo i W52 FC PORTE

Enguany la Volta tindrà un component solidari amb l’objectiu d’arreplegar beneficis per a l’Associació Valenciana de Paràlisi Cerebral (Avapace). El dia 5 de febrer, el Club Ciclista d’AVAPACE junt amb els seus amics i seguidors tindran l’oportunitat d’ocupar  els principals carrers de València, tancades al tràfic, per a fer un passeig amb bicicleta, acompanyats d’alguns noms mítics de l’esport valencià.