Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja geolocalitza més de 800 empreses del polígon industrial per a facilitar a clients i proveïdors la seua ubicació

El mapa inclou informació addicional de serveis municipals i comercials de la població.

'POLÍGONS INDUSTRIALS' 4 de novembre de 2020

L'Agència Municipal d'Inversions i Dinamització Empresarial, AMIDE ha incorporat a la seua plataforma web una nova eina que permet a la ciutadania que accedeix amb assiduïtat a la zona industrial de Riba-roja, poder localitzar amb facilitat l'empreses radicades en el polígon. Durant la primera setmana de funcionament s'han registrat 2.000 visites a la web amb diferents criteris de cerca.

Aquesta nova eina va entrar en funcionament el mes d'abril passat durant l'Estat d'Alarma, a fi de proporcionar als treballadors i treballadores de la zona industrial la localització de serveis com a farmàcies, bancs o botigues d'alimentació en un radi inferior a 8 quilòmetres i evitar així desplaçaments més llargs a l'hora de realitzar qualsevol compra o tràmit.

Ara, aquesta aplicació ha augmentat les seues prestacions actualitzant més de 800 empreses dels polígons de l'Oliveral, Sector 12 i 13, Masia de Baló , Entrevies, Sector 14, Casanova i PLV. Des de l'àrea de Polígons Industrials, l'Ajuntament de Riba-roja s'ha encarregat de revisar el llistat d'empreses, eliminar les tancades i incorporar les de recent obertura o que no apareixien localitzades. En total s'han realitzat 160 canvis del mapa originari.

La pàgina arreplega també informació sobre estacions de servei, aparcaments públics i instal·lacions municipals. Així mateix, l'usuari pot conéixer de manera directa l'itinerari del transport públic municipal i les diferents estacions de Rodalia-Renfe i Metrovalencia (L1-2/ L9) que comuniquen Riba-roja amb València.

El funcionament és molt senzill. Una vegada l'usuari/a entra en la www.amide-riba-roja.com, ha de triar el mapa depenent de quina siga la seua cerca i prémer sobre la icona. D'aquesta forma la persona usuària disposarà de l'accés directe de Google Maps, així com l'adreça, el telèfon de l'empresa i fins i tot alguna fotografia d'aquesta.

 

Per a facilitar l'accés a la informació, l'Ajuntament disposarà d'un codi Qr en els totems i directoris de les entrades dels sectors industrials, de manera que qualsevol persona des del seu dispositiu mòbil podrà accedir directament al mapa geolocalitzat.

 

L'Ajuntament de Riba-roja, a través d'AMIDE, ha facilitat la informació d'aquesta nova eina a totes les empreses i teixit associatiu del polígon, a fi de poder fer ús de la mateixa i facilitar-la als seus clients i proveïdors.

Per al regidor d'Àrees Industrials, José Ángel Hernández, “ha suposat un important treball de recopilació d'informació de les empreses radicades en els diferents polígons, que ens ha servit per a actualitzar la base de dades existent i conéixer quines empreses mantenen la seua activitat industrial i comercial en actiu després del Covid”.