Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja habilita cinc punts d'informació i prevenció Covid en l'àrea industrial

El consistori distribuirà material preventiu als usuaris del polígon.

'POLIGONS INDUSTRIALS' 3 de juny de 2020

L'Ajuntament de Riba-roja, a través de l'Agència Municipal d'Inversions i Dinamització Empresarial, AMIDE ha habilitat en l'àrea industrial cinc punts d'informació i distribució de material de prevenció per a evitar la propagació del Covid.

Aquests espais estaran atesos per personal municipal de dilluns a divendres de 8 a 14 hores i en ells es dispensaran màscares quirúrgiques, gel hidroalcohòlic i fullets explicatius que inclouen recomanacions bàsiques  i informació dels serveis municipals inclosos en el programa “El Teu Ajuntament amb tú”, que el consistori va posar en marxa a l'inici de l'estat d'alarma.

Aquesta iniciativa vol ser complementària a les mesures impulsades per les empreses radicades en la zona industrial i que les persones treballadores i usuàries dels polígons industrials puguen exercir les seues activitats en espais segurs i protegits de virus.

Els punts estan situats en:
-Parc Logístic (Oficina de lEVha)
-L'Oliveral (c/A encreuament c/L, al costat de Gasolinera BP )
-Sector 13 (Avinguda Hostalers amb c/Fogainers)
-Sector 12 (c/Mallorca amb c/Menorca)
-Entrevíes (c/Sèquia del Quint)

La mesura se suma a altres accions que l'Ajuntament de Riba-roja ha posat en marxa des de l'inici de la pandèmia. Recentment es va possar a la disposició de les empreses del polígon industrial un mapa geolocalitzat mitjançant l'aplicació de Google Maps, en el qual es disposa d'un accés ràpid sobre tots els serveis bàsics que s'ofereixen als voltants de la zona industrial.

Aquesta nova eina permet als treballadors localitzar fàcilment les farmàcies, entitats bancàries o botigues d'alimentació en un radi inferior als 8 quilòmetres, amb l'objectiu d'evitar desplaçaments més llargs a l'hora de realitzar qualsevol compra o tràmit de primera necessitat.

Així mateix han reforçat les mesures de desinfecció en els vials de major trànsit del polígon. “Hem volgut fer costat a l'empresariat de l'àrea industrial amb aquesta mesura, complementària als plans preventius de cada empresa, que garantira la seguretat dels treballadors i treballadores que visiten diàriament o de manera esporàdica el nostre polígon per a realitzar gestions”, asegura el regidor de Polígons Industrials, José Ángel Hernández.