Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja i la Delegació del Govern ultimen el dispositiu de seguretat per al Gran Premi de Motocicilismo de Xest

L'Ajuntament habilitarà un pàrquing gratuït amb 7.500 places

16 de novembre de 2018

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha assistit aquest matí a la presentació dels dispositius operatius de seguretat que la Delegació de Govern ha engegat per a la celebració del Gran Premi de Motocicilismo que es disputarà aquest cap de setmana en el municipi de Xest. Unes mesures de protecció que han sigut reforçades per a aquesta edició amb motiu de les obres de construcció del futur Parc Empresarial que ha obligat a habilitar accessos alternatius per a la present edició de la carrera.

L'Ajuntament de Riba-roja ha posat a la disposició dels aficionats una zona d'aparcament gratuït que a més comptarà amb un servei d'autobusos llançadora per a traslladar fins al recinte a tots els assistents que asi ho desitgen. Els simpatitzants del món del motociclisme que vengen des de València, Alacant i Castelló, per proximitat, tindran a la seua disposició un primer aparcament situat en el Polígon Industrial La Reva. Des d'allí, una flota d'autobusos llançadora circularan per una via d'accés exclusiva per a traslladar a la gent en deu minuts a una estació d'autobusos situada en els voltants de les entrades de públic. D'igual manera, el polígon Castilla de Xest també posarà a la disposició dels assistents un pàrquing gratuït per a aquells assistents procedents de Madrid.

"Desde l'àmbit municipal, hem prestat, com a conseqüència de les obres que estan havent-hi ara mateix en els polígons de Xest, aproximadament un milió de metres quadrats d'àrea industrial amb l'objectiu que 7.500 vehicles puguen estacionar en el terme de Riba-roja de Túria" ha expressat l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga.

Per la seua banda, el tinent coronel de trafique, Francisco Javier Sánchez ha recalcat la importància de seguir les indicacions en matèria de seguretat vial a causa de la modificació d'accés al circuit. De quatre accessos que hi havia anteriorment, aquesta edició explicarem únicament amb una via d'entrada. A causa de la complexitat del sistema, enguany es va a fer un especial increment de personal per a poder cobrir cadascuna de les actuacions". Així mateix, ha insistit a fer ús dels pàrquings gratuïts alternatius que s'han engegat per la impossibilitat d'aparcar en altres llocs voltats a la zona.

En relació a la seguretat i degut la gran afluència d'espectadors, la cap provincial de Tràfic, Pilar Fuñez, el coronel cap de la Comandància de València, Amador Escalada i el subdelegat de Govern de València, José Roberto González han destacat la participació d'1.700 persones involucrades, entre les quals es troben les diferents especialitats de la guàrdia civil, metges, infermers i personal de servei sanitari.

Així mateix, per a vetlar i garantir una plena seguretat, entre el personal de l'equip de professionals també es farà ús de drones, dispositius de patrulles i una aplicació de mòbil denominada "Alecorps" perquè els assistents estiguen informats dels avisos d'última hora.