Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja inicia la vacunació massiva el pròxim 24 de maig

El pavelló municipal és el lloc triat per Sanitat per a realitzar les inoculacions.

'SANITAT' 18 de maig de 2021

Els responsables de l'Àrea de Salut de Manises i de l'Ajuntament de Riba-roja ultimen els preparatius en el pavelló municipal cobert (Doctor Fleming s/n), on el pròxim 24 de maig a partir de les 15.00 hores començarà la vacunació massiva.

Riba-roja és un dels municipis triats per la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a realitzar les inoculacions tant a la població local com al municipi de Loriguilla. Els veïns i veïnes d'ambdós poblacions ja han començat a rebre les primeres notificacions per sms als seus telèfons mòbils. Tant les franges d'edat de les persones que acudiran a la vacunació com el calendari de dies i hores vindrà marcat pel protocol de la Conselleria de Sanitat.

La instal·lació municipal compleix amb totes les mesures de seguretat i sanitàries exigides. El pavelló disposa de dos accessos per on es regularà l'entrada i eixida de la ciutadania. A més, tant l'interior com l'exterior del recinte estarà totalment senyalitzat a fi de facilitar l'accés. L'Ajuntament reforçarà la cartelleria amb lones amb el lema “Ací, ara, amb tu. Ajuntament de Riba-roja”, que pretén motivar a la població perquè s'administre la vacuna al mateix temps que posa en relleu l'acompanyament i la proximitat que ha mantingut el consistori durant la pandèmia.

Durant el període de vacunació es comptarà amb personal administratiu per al registre de vacunacions - que disposarà de quatre equips informàtics proporcionats per la Conselleria-, dos infermers, un assessor mèdic, personal de suport, membres de Protecció Civil i Policia Local que regularan l'entrada i eixida i una ambulància per a atendre qualsevol emergència que poguera haver-hi.

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga i la regidor de Serveis Municipals, Teresa Pozuelo s'han desplaçat aquest matí al Pavelló per a supervisar els detalls del procés de vacunació massiva que es durà a terme en la instal·lació esportiva durant les pròximes setmanes. Durant la seua visita Raga ha mostrat la seua satisfacció per la decisió de la Conselleria de Salut Pública, “d'aquesta manera els nostres veïns i veïnes tenen més accessible la vacunació, sense necessitat de desplaçar-se fora del nostre municipi” A més ha afegit l'alcalde, “continuarem reforçant totes les mesures de seguretat i sanitàries fins que s'aconseguisca la vacunació d'almenys el 70% de la població”.