Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja lliura els premis als guanyadors de la primera edició del concurs de curtmetratges

S'hi van presentar set obres dins els actes de la XXV Setmana del Cinema.

'CULTURA' 9 de novembre de 2017


L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha fet el lliurament de la primera edició del concurs de curtmetratges de la localitat inclosos en la celebració de la XXV Setmana del Cinema. S'hi han presentat un total de set curtmetratges que s'han pogut visionar al llarg dels dies que ha durat la setmana del cinema en l'aula principal de l'Auditori municipal de la Casa de Cultura de la localitat.

Amb el lema "Fes-t un film", la Regidoria de Cultura de Riba-roja de Túria pretén difondre i estendre les excel·lències de l'anomenat setè art entre els veïns del municipi, a més de la comarca del Camp de Túria i la resta de municipis valencians.

El jurat que ha concedit els premis finals als guanyadors ha estat format per Dora Martí, José Antonio Hurtado, Reis Juan i el regidor de Cultura de Riba-roja, Miquel Castillo, este últim amb veu però sense vot. Tot i valorat la qualitat i les excel·lències de les obres presentades, el jurat va haver de desqualificar el curtmetratge "Chronos", per no complir amb un dels punts inclosos en les bases del concurs.

Després de la deliberació, els membres del jurat van decidir atorgar el primer premi dotat amb 800 euros i un diploma la curtmetratge "Sin tiempo" de Pablo Schmitow. El segon premi amb 500 i un diploma es va concedir a "Veient passar el temps", de Francisco Martínez. Finalment, el tercer premi es va atorgar a "Ibidem", a càrrec de la Kolada, dotat també amb 300 euros i un diploma.

El premi especial "Filma Riba-roja" va correspondre a "86.400 segundos" de Sandra Ten. Finalment, el públic assistent va participar en la selecció d'un altre premiat dotat amb altres 200 euros i un diploma a l'obra "Momentos", de Cavallets Producciones.   

El regidor de Cultura de Riba-roja, Miquel Castillo, ha destacat "la qualitat i la quantitat de les obres que s'hi han presentat en esta edició perquè s'ha pogut comprovar que al nostre municipi hi ha gent amb molta preparació i una gran estima pel cinema, la qual cosa ens encoratja encara més per millorar futures edicions, atesa la resposta tan positiva que hem obtingut del públic assistent".

El regidor ha agraït la feina i el treball de les persones que hi han participat en esta edició, sobretot a col•laboradors com Miguel Campos com a impulsor del projecte, Julia López, dissenyadora del logotip i Víctor Villaescusa, pels seus inestimables consells, debats i confecció de l'edició d'enguany.

L'acte de lliurament dels premis atorgats va ser presentat pel conegut actor valencià Ferran Gadea.