Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja ofereix formació online al centenar d'associacions locals

(1)
El consistori obrirà el termini d'inscripció el pròxim 1 de juny.

'PARTICIPACIÓ CIUTADANA' 27 de maig de 2020

Amb l'objectiu d'obrir noves formules d'interacció entre les associacions, la regidoria de Participació Ciutadana realitzarà del 20 al 30 de juny una nova acció formativa online de la qual es beneficiaran les 115 associacions i clubs de Riba-roja.

Aquesta acció s'emmarca dins del Pla anual de formació per a l'estímul i suport al teixit associatiu que ve recollit en l'article 55.1 del Reglament de Participació ciutadana i Transparència de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria.

aMB el títol “Impuls creatiu per a l'acció social”, la iniciativa dirigida per Culturama, està destinada a associacions, clubs, entitats ciutadanes i col·lectius socials de Riba-roja de Túria.

Els objectius d'aquesta formació són identificar els principals obstacles que han tingut les associacions en el context de la Covid-19, fomentar solucions als obstacles des de la creativitat col·lectiva, fomentar la participació ciutadana en l'espai digital i aprendre a treballar col·lectivament des d'un enfocament propositiu.

La jornades seran: 20-23 juny: registre en plataforma i benvinguda, 23 juny: sessió teòrica en directe (18.30-19:30h.), 24-29 juny: exercici grupal (màxim 1 hora de dedicació). 30 juny: fòrum interactiu en directe (18.30-19:30h.).

Les restriccions motivades per l'Estat d'Alarma han provocat que moltes associacions hagen reduït les seues activitats. Per a pal·liar aquesta situació, la regidoria de Participació Ciutadana ha llançat aquesta primera acció adaptada a aquesta situació, “travessem una situació excepcional que ens ha obligat a modificar el calendari d'accions amb el teixit associatiu, com la Fira d'Associacions, però continuem acompanyant-los en aspectes com la formació online o en la tramitació de les seues gestions”, assegura la regidor de Participació Ciutadana i Transparència, Esther Gómez.

Les entitats interessades han d'emplenar les dades que apareixen en el díptic adjunt i enviar-lo al correu participacionciudadana@ribarroja.es. El termini d'inscripció finalitzarà el 18 de juliol.