Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja permetrà realitzar tràmits de la Prefectura de Tràfic sense necessitat de desplaçar-se a València

El ple aprova per unanimitat el conveni amb el Ministeri de l'Interior .

'TRANSPORT' 6 de Febrer 2018


El ple de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha donat llum verda al conveni amb la Prefectura provincial de trànsit que permetrà als ciutadans d'aquesta localitat realitzar determinats tràmits i processos administratius sense necessitat d'haver de desplaçar-se a València per a realitzar-los. La proposta d'adhesió de l'equip de govern -format pel PSPV, Compromís i Esquerra Unida- va comptar amb el respatler de la resta de formacions que componen el ple: el Partit Popular, Riba-roja Pot i Ciutadans.

El conveni bilateral subscrit permetrà la realització d'alguns tràmits importants en matèria de tràfic com el canvi de domicili dels permisos de circulació i de conducció, que fins ara només es podien dur a terme en les oficines de Tràfic a València. D'aquesta forma, no farà mancada desplaçar-se fins a la capital, de manera que s'estalviarà "temps i desplaçaments als veïns de Riba-roja de Túria".

Altres tràmits que es podran fer amb el conveni subscrit són els duplicats del permís de circulació per canvi de domicili, els duplicats del permís de conducció o circulació per canvi de domicili, els duplicats per adaptació del nom al valencià i les baixes definitives de turismes i furgonetes amb més de 15 anys de matriculació a Espanya, excepte camions, autobusos, motocicletes, ciclomotors i vehicles especials. Els tràmits seran, en tots els casos, gratuïts.

El regidor de Transports i Participació Ciutadana, Rafael Gómez, ha assenyalat que amb aquest nou conveni aprovat "s'atenen les peticions dels nostres veïns en facilitar-los els tràmits administratius que hagen de fer en matèria de tràfic, de manera que ja no hauran de desplaçar-se a València per a realitzar-los; guanyaran, notablement, en temps amb aquestes facilitats".