Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja potència l'àrea social amb la creació de les regidories d'Infància i Adolescència i Majors i incorpora l'àrea de Projectes Europeus i Innovació

Ciutadans accepta formar part de la Junta de Govern municipal amb veu i vot.

25 de juny de 2019

Aquest matí s'ha celebrat el primer ple de la legislatura amb la composició de la nova corporació electa després de la cita electoral del passat 26 de maig. En la sessió, de caràcter extraordinari, s'han aprovat per unanimitat les resolucions relatives al nomenament dels Tinents d'Alcalde, membres i atribucions de la Junta de Govern Local i les delegacions dels regidors de l'equip de govern.

Paral·lelament s'ha aprovat la periodicitat de les sessions plenàries per a la legislatura 2019-2023, que es realitzaran els primers dilluns de mes a les 17.30 hores, així com la creació de les comissions informatives que passen d'onze a quatre, entre aquestes la Comissió Especial de Comptes.
 
La nova estructura, formada pels onze regidors del PSPV-PSOE, contempla la creació de quatre grans àrees de gestió; Àrea de Gestió Municipal i Govern Obert; Àrea de Planificació Urbanística, Serveis Públics i Mobilitat, Àrea d'Educació, Cultura, Esports i Festes, Àrea d'Inclusió Social, Igualtat i Medi Ambient. Aquesta composició serà coordinada pels Tinents d'Alcalde designats per l'alcalde, Teresa Pozuelo i José Ángel Hernández Carrizosa, que es repartiran la coordinació de les grans àrees de govern.

Així mateix, Teresa Pozuelo  tindrà assignada la gestió de les àrees de Planificació Urbanística, Obres i Serveis i Cementeris. Per la seua banda, José Ángel Hernandez s'encarregarà de les regidories d'Hisenda, Contractació Pública, Patrimoni i Inventari, Àrees Industrials, Edificis Públics i Infraestructures, Activitats i Foment Econòmic.

José Luis López Galdón assumeix les competències de Recursos Humans, Seguretat Pública i Policia Local, Serveis Generals, Règim Jurídic, Innovació Tecnològica i Administració Electrònica, Comunicació i Benestar Animal, mentre que a Rafael Gómez Sánchez li han sigut assignades les competències de Barris i Urbanitzacions, parcs i Jardins, Serveis Públics i Transport i Mobilitat.

Zafira Pérez Pacheco, tindrà les competències d'Educació, Cultura, Infància i Adolescència i Esther Gómez Laredo es farà càrrec de Transparència, Govern Obert, participació Ciutadana, Turisme i Patrimoni Històric

Les àrees de Comerç, Sostenibilitat, Transició Ecològica, Economia Circular i Agricultura recauen en José Luis Ramos March. Lola Verdeguer assumirà les competències delegades en matèria d'Igualtat, Polítiques Inclusives i Drets Socials i majors.

Javier García Escudero assumeix des de hui la gestió de les regidories de Promoció de la Salut i Esports i Ana Cristina Folgado, les àrees de Festes, falles i Joventut.

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga tindrà assignades les atribucions de Planificació Estratègica, Innovació i Projectes Europeus. La nova estructura municipal comptarà amb la incorporació de cinc treballadors eventuals que coordinaran diferents àrees, a fi de potenciar la gestió de govern.

La Junta de Govern Local estarà presidida per l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga i la conformaran sis regidors de l'equip de govern i la regidor de Ciutadans, Mª Teresa Ruiz Vendrell.

L'últim punt de l'ordre del dia de la sessió plenària ha sigut el relatiu al règim de retribucions, indemnitzacions i dietes dels regidors i personal eventual. En aquest punt han votat en contra Vox, Ciutadans, Podemos, EU i PP i s'ha abstingut Compromís.

El pròxim ple ordinari se celebrarà el 8 de juliol i a l'agost no se celebrarà sessió.