Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja premia les iniciatives mediambientals amb els Premis EcoRiba 2021

(3)
Els premis EcoRiba es divideixen en un total de cinc categoria: EcoRiba Circular, EcoRiba Educatiu, EcoRiba Paisatge, EcoRiba Honorífic i EcoRiba Difusió.

'ECORIBA - MEDI AMBIENT' 23 de juny de 2021

(id: 10858)L'Ajuntament de Riba-roja de Túria convoca una nova edició dels Premis EcoRiba 2021, amb la finalitat de conscienciar en aspectes mediambientals a través del sector educatiu, empresarial, urbà, social i de comunicació. Per a premiar a cadascun d'aquests sectors, els guardons EcoRiba es divideixen en un total de 5 categories que s'han nomenat com EcoRiba Circular, EcoRiba Educatiu, EcoRiba Paisatge, EcoRiba Honorífic i EcoRiba Difusió.

Mitjançant els premis EcoRiba, Riba-roja premia iniciatives mediambientals de diversos sectors. Des de l'àmbit empresarial es convoca la categoria relacionada amb l'economia circular. Quant a la categoria educativa, es premiarà a programes escolars o treballs que hagen contribuït a augmentar la conscienciació sobre el medi ambient i la regeneració del paisatge. Des del punt de vista urbà, es premiaran projectes de desenvolupament en aquest àmbit dins del municipi que posen en valor el paisatge. En la categoria social, es posaran en valor propostes amb una clara vocació social i defensa o protecció del medi ambient i el de comunicació. I finalment l'edició d'aquests premis també compta amb el reconeixement de projectes en matèria de difusió mediambiental.

El termini de presentació de candidatures serà des de l'1 de juliol fins al 31 de juliol de 2021. Els participants podran presentar els seus projectes a través del Registre General d'Entrada de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria o a través de la seu electrònica.

A l'hora de valorar els treballs presentats, el jurat tindrà en compte la innovació, l'originalitat i l'impacte que puguen tindre en la nostra societat i la cura del medi ambient. Els premis per als guanyadors en cada categoria seran de 1.500 euros, a més els finalistes en EcoRiba Educatiu també seran recompensats amb 500 euros. Els guardons seran entregats en la Gala de Premis prevista per al mes d'octubre de 2021.

Des de l'Ajuntament es mostren molt satisfets de poder dur a terme aquesta tercera edició de EcoRiba, consolidant així aquests guardons tan importants per al municipi, “Esperem una elevada participació com en anys anteriors i preveiem la dificultat que ens hem trobat en anteriors edicions per a decidir els premiats entre tantes propostes de qualitat que ens arriben relacionades amb el respecte i la protecció del medi ambient” - assenyala el regidor de Medi Ambient José Luis Ramos.