Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja rep a la primera dona pilot de l'Armada Espanyola, Patricia Campos i el seu projecte Supera-t

La iniciativa s'emmarca en el programa d'actes amb motiu de la Setmana de la Dona, per a fomentar la igualtat de drets a través de l'esport

'DONA' 13 de març de 2019

Riba-roja acollirà el pròxim 21de març un esdeveniment, organitzat per la regidoria de Dona i Igualtat, on les dones i l'esport seran les autèntiques protagonistes.

L'esdeveniment començarà a les 17:30 hores en el Poliesportiu Municipal i en ell intervindrà la primera dona pilot de l'Armada Espanyola, entrenadora de futbol i activista a Àfrica on va fundar l'ONG Goals For Freedom.

Supera-t, és una jornada inspiracional, que pretén mostrar una actitud proactiva enfront de les desigualtats de gènere, a través d'una xarra col·loqui dirigida a tota la població i un partit de futbol en el qual participarà la cinquena dona més influent del nostre país, juntament amb esportistes locals.

Per a la regidor de Dona i Igualtat, Lola Verdeguer, "Supera-t fomenta la igualtat de drets a través de l'esport, la superació i l'eliminació de barreres, així com la motivació per a afrontar els reptes, barreres i obstacles al llarg de la vida"

El projecte Supera-t explica a més amb l'expert en comunicació i màrqueting esportiu, Chema Lamirán que serà el conductor i mediador de la xarra-col·loqui entre les esportistes convidades i la futbolista ondense. En aquesta es posaran en context les desigualtats de gènere, els estereotips que encara segueixen existint i les barreres que s'han de superar per a aconseguir somnis sent dona.

La jornada finalitzarà a les 19:30 hores amb un partit amistós en l'Estadi Municipal Roberto Gil.